Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Ο Ζελένσκι αρνήθηκε την αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας και ο Πούτιν την εφαρμόζει με δικό του τρόπο - ΒΙΝΤΕΟ -


 Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδειξε πλάνα από την καταστροφή του ουκρανικού συστήματος αεράμυνας Buk από το συγκρότημα Iskander στην περιοχή του Κιέβου

Επίθεση με ρουκέτα πραγματοποιήθηκε σε αναγνωρισμένη θέση του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Το χτύπημα ελεγχόταν από μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

© Βίντεο: SEC "Zvezda" © Φωτογραφία: SEC "Zvezda"

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδειξε πλάνα αντικειμενικής παρακολούθησης της καταστροφής του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος Buk των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας από πυραυλικά όπλα υψηλής ακρίβειας στην περιοχή του Κιέβου.

«Στην αναγνωρισμένη θέση του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος Buk των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, πραγματοποιήθηκε πυραυλική επίθεση από το επιχειρησιακό-τακτικό συγκρότημα Iskander», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Άμυνας.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας πρόσθεσε ότι ο έλεγχος του χτυπήματος έγινε από drone. Ένα ακριβές χτύπημα στον στόχο εξασφάλισε την καταστροφή του ουκρανικού αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος.

Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδειξε πλάνα από εκτοξεύσεις πυραύλων κρουζ με βάση τη θάλασσα Kalibr από ένα μικρό πυραυλικό πλοίο σε εγκαταστάσεις AFU από τη Μαύρη Θάλασσα. Ως αποτέλεσμα ενός ακριβούς χτυπήματος, ήταν δυνατή η καταστροφή μιας αποθήκης πυρομαχικών στην περιοχή Zhytomyr


Το υλικό ετοίμασαν οι Anna Nazaikina και Nikolai Baranov

-