Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Πώς το ουκρανικό τάγμα Aidar βασάνιζε και σκότωνε ρωσόφωνους- BINTEO -


 Οι επιζώντες κρατούμενοι της φυλακής στο Starobelsk μιλούν για πολλά βασανιστήρια, σωματική βία - αυτά τα γεγονότα επιβεβαιώνονται από τους γιατρούς.

© Βίντεο: SEC "Zvezda" © Φωτογραφία: SEC RF Armed Forces "ZVEZDA"

Οι μαχητές του απαγορευμένου τάγματος "Aidar" * σε μια αυτοσχέδια φυλακή στο Starobelsk βασάνισαν αρκετές δεκάδες ανθρώπους μέχρι θανάτου. Σχετικά με αυτό και άλλα εγκλήματα των ριζοσπαστών - στο νέο βίντεο "Stars", που γυρίστηκε ως μέρος ενός ειδικού έργου για τη συλλογή και τη σύνοψη των εγκλημάτων των Ουκρανών εθνικιστών.

Οι επιζώντες κρατούμενοι μιλούν για πολλά βασανιστήρια, σωματική βία - αυτά τα γεγονότα επιβεβαιώνονται από τους γιατρούς. Οι ριζοσπάστες λήστεψαν, σκότωσαν και βίασαν πολίτες. Στο Starobelsk, κάθε περίπτωση λεηλασίας θυμάται.

Οι αιχμάλωτοι Εθνικιστές προσποιούνται τώρα ότι μετανοούν. Ζητούν συγχώρεση για τον εκφοβισμό, για τη λεηλασία, για τον βασανισμό πολιτών. Η Zvezda θα συνεχίσει να συλλέγει όλα τα στοιχεία για εγκλήματα πολέμου από Ουκρανούς εθνικιστές, οι οποίοι πρέπει να απαντήσουν ενώπιον στρατιωτικού δικαστηρίου.

* "Aidar" - ένα εθνικιστικό τάγμα που απαγορεύτηκε στη Ρωσία