Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ / EE: Mας κυβερνούν τα εγγόνια των αρχιναζήδων. Ο παππούς του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ήταν SS, ναζί (φωτό). Άξιος διάδοχος ο Donald Tusk πήγε στο Κίεβο στον Ποροσένκο και τίμησε την επάνοδο του νεοφασισμού στην Ευρώπη….

 
Ο Donald Tusk είναι ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και ωστόσο πήγε στο ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου συναντήθηκε με τον Ποροσένκο,
 μίλησε στο Ουκρανικό κοινοβούλιο και πήγε που αλλού στην Maidan για ν΄αποτίσει φόρο τιμής στην πολύχρωμη »εξέγερση» που έχει την  ανατριαχιαστική της επέτειο των 5 ετών όταν βγήκαν οι βρυκόλακες στην κυριολεξία του ναζισμού και πάλι στην Ευρώπη κι ανέτρεψαν το νόμιμα εκλεγέντα Πρόεδρο Γιαννούκοβιτς σύροντας τη χώρα σε εμφύλιο με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς. Μόνο που γι αυτά τα θύματα δεν του περίσσεψε ούτε ένα λουλούδι…Γράφει στο twitter του ο Tusk: oι Ουκρανοί είναι μια  έμπνευση για όλους εμάς. όταν είναι απαραίτητο ,ήρωες. όταν είναι απαραίτητο πραγματιστές με τα πόδια τους firmly στο έδαφος. »
Ο Donald Tusk γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1957 στο Γκντανσκ της Πολωνίας και έγινε πρωθυπουργός της χώρας μέχρι ν΄αναλάβει τα νέα του ευρωπαϊκά καθήκοντα. O παππούς του ο Τζόζεφ Tusk όπως αποκαλύπτουν τα αρχεία του Βερολίνου ο Joseph Tusk, υπηρέτησε το 1944  στις έφεδρες μονάδες των SS. Επιπλέον συμμετείχε με τη θέλησή του για ιδεολογικούς λόγους στα τιμωρητικά τάγματα θανάτου του Heinrich Himmler. Η φωτογραφία αποκαλύπτει πως ο Tusk επισκέφθηκε τις ομάδες SD που είχαν δεσμευθεί στην καταδίωξη και σύλληψη των Εβραίων της Πολωνίας που στέλνονταν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
« Αυτή η φωτογραφία διοχετεύθηκε από τα αρχεία της Ομοσπονδιακής Γερμανίας (Deutsches Bundesarchiv).. τ΄αρχεία εγγυώνται την αυθεντικότητά της » .. η φωτογραφία έχει λεζάντα  « Verhaftung von Juden » η σύλληψη των Εβραίων. Αυτή η ομάδα ήταν στην αναζήτηση των Εβραίων στο Gdansk και στα περίχωρά του για να τους στείλουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης..
Ο παππούς του Tusk, ήταν ένας SS, ένας nazi, συμμετείχε σε τιμωρητικές επιχειρήσεις και ήταν προσωπικός θαυμαστής του.. το μήλο κάτω από τη μηλιά … και μιλιά στον τύπο της Ελεύθερης οργουελιανής ΕΕ…..


dimpenews.com