Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Η ''σατανική'' θεραπεία που θέλουν να νομιμοποιήσουν στην Αμερική

 
Η «θεραπεία-βαμπίρ» με αίμα νέων ανθρώπων είναι επικίνδυνη - Προειδοποίηση-σοκ από τον αμερικανικό «ΕΟΦ»
Στα 8.000 δολάρια το λίτρο φθάνουν οι τιμές για το αίμα που εμπορεύονται εταιρείες της Σϊλικον Βάλει.
Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων στις ΗΠΑ εξέδωσε προειδοποίηση ασφαλείας για μετάγγιση πλάσματος αίματος από νεαρούς αιμοδότες.
«Η μετάγγιση πλάσματος αίματος από νεαρά άτομα σε ηλικιωμένους είναι επικίνδυνη και μη εγκεκριμένη», προειδοποιεί ο Οργανισμός - Γιατί εταιρείες όπως η «Αμβροσία» της Σίλικον Βάλεϊ έχουν ξετρελαθεί με τη νέα αυτή θεραπεία

Η λήψη αίματος (πλάσμα) από ένα νεαρό άτομο και η μετάγγισή του σε ένα ηλικιωμένο προκειμένου να καταπολεμηθεί η γήρανση -μια θεραπεία που έχει ξετρελάνει τη Σίλικον Βάλεϊ- έχει μηδενικά κλινικά αποτελέσματα, σύμφωνα με τον Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων των ΗΠΑ.\
Ο οργανισμός εξέδωσε προειδοποίηση ασφαλείας σχετικά με τους κινδύνους από τη μετάγγιση πλάσματος αίματος από νεαρούς αιμοδότες, για την πρόληψη παθήσεων όπως απώλεια μνήμας, γήρανση, Πάρκινσον, Αλσχάιμερ, νόσος μετατραυματικού στρες ή ακόμη και καρδιακές παθήσεις.

«Δεν υπάρχουν αποδεδειγμένα κλινικά ωφέλη από τέτοιου είδους μετάγγιση, και μάλιστα εγκυμονούν κίνδυνοι από την οποιαδήποτε χρήση πλάσματος αίματος», δήλωσε ο Οργανισμός.
 
Η ιδέα μετάγγισης νέου αίματος ως αντι-γηραντικό έχει προσελκύσει τεχνολογικούς κολοσσούς και πρωτοπόρους επιχειρηματίες, όπως ο δισεκατομμυριούχος Πίτερ Θιλ, ο οποίος προβλήθηκε σε δημοφιλές επεισόδιο της σειράς «Σίλικον Βάλεϊ» του HBO.

Το ενδιαφέρον του επιχειρηματία τράβηξε μια εταιρεία εν ονόματι «Ambrosia» (Αμβροσία), η οποία δραστηριοποιείται σε πέντε αμερικανικές πολιτείες και πουλά ένα λίτρο πλάσματος (από αιμοδότες 16 έως 25 χρονων) έναντι 8.000 δολαρίων!

Στην ιστοσελίδα της Ambrosia αναφέρει πλέον πως έχει διακόψει τις θεραπείες ασθενών προς συμμόρφωση με τις υποδείξεις του Οργανισμού.


Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr