Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Αυτα που μας κρύβουν επιμελλώς τα ελληνικά ΜΜΕ, για κάποιες προφανώς επερχόμενες συμφωνίες

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
 
 
ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ… ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Αυξάνεται συνεχώς η οργή κατά του Ερντογάν για την στάση του στην κρίση του Κατάρ και τώρα άρχισαν να εμφανίζονται ειδήσεις που τον χαρακτηρίζουν σαν ισλαμιστή τρομοκράτη και αιματοβαμμένο δικτάτορα.
Ενώ άλλη μια μεγάλη χώρα και μάλιστα πετρελαιοπαραγωγός, συγκεκριμένα η Νιγηρία, διέκοψε μετά από αίτημα της Σαουδικής Αραβίας τις διπλωματικές της σχέσεις με το Κατάρ, ο στόχος μετατοπίζεται όπως δείχνουν τα δημοσιεύματα στον Τούρκο πρόεδρο που εμφανίζεται σαν ο κύριος υποστηρικτής των Αδελφών Μουσουλμάνων, που έχουν χαρακτηριστεί σαν τρομοκράτες.



Ένα από τα μεγαλύτερα αραβόφωνα κανάλια, η Al Arabia, δημοσίευσε μια παλιά φωτογραφία που δείχνει τον Ερντογάν να κάθεται στο πάτωμα δίπλα στον γνωστό ισλαμιστή τρομοκράτη, Hikmetyar, χαρακτηρίζοντας τον Τούρκο πρόεδρο σαν μέγα ισλαμιστή τρομοκράτη και αιματοβαμμένο δικτάτορα, δηλαδή πρωτοφανείς βαριές φράσεις κατά του Ερντογάν.
Η φωτογραφία αναφέρει ότι ο Ερντογάν είναι μαζί με τον χασάπη της Kabil, τον Hikmetyar και τον άλλο ισλαμιστή σφαγέα, τον Gannuşi. Να σημειωθεί ότι αυτή η φωτογραφία είχε εμφανιστεί πριν από χρόνια και στην Τουρκία αλλά μετά από αυστηρή εντολή του Ερντογάν αποσύρθηκε.
Γεγονός είναι πως η όλη κατάσταση έχει θορυβήσει έντονα την Άγκυρα και σε σημερινές δηλώσεις του ο Ερντογάν ζήτησε να τερματιστεί η κρίση μέχρι το Μπαιράμ, δηλαδή μέχρι τις 25 Ιουνίου.
Αλλά…
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr