Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Συμβόλαια θανάτου ολόκληρων Κρατών απο χώρες της Ε.Ε



BINTEO
Πούτιν Ποιος δημιούργησε την ISIS 
«Βόμβα» Πούτιν: Υπάρχουν χώρες του G20 που χρηματοδοτούν τους τζιχαντιστές!
Ο Ρώσος πρόεδρος, μιλώντας από την Αττάλεια της Τουρκίας, είπε ότι το Ισλαμικό Κράτους χρηματοδοτείται συνολικά από 40 χώρες
Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου του G20 στην Αττάλεια της Τουρκίας, καθώς δεν «μάσησε» τα λόγια του, αναφερόμενος στο φαινόμενο ISIS.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους χρηματοδοτούνται από 40 χώρες, μεταξύ των οποίων και κάποιες που, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ανήκουν στο G20!
 
Επικαλέστηκε, δε, γι' αυτό, τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Ακόμη, ο κ. Πούτιν κατέστησε αναγκαίο τον τερματισμό του παράνομου εμπορίου πετρελαίου, από το οποίο το Ισλαμικό Κράτος αποκομίζει τεράστια έσοδα.Παράλληλα, υποστήριξε ότι «δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να μετρήσουμε ποια χώρα είναι πιο αποτελεσματική στη μάχη εναντίον του ISIS», καθώς είναι επείγουσα ανάγκη η ένωση των διεθνών δυνάμεων εναντίον της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης.

Ο Πούτιν επανέλαβε την πρόθεση της Ρωσίας να στηρίξει τους Σύρους αντάρτες, προκειμένου να ενισχυθεί το μέτωπο εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. Βέβαια, διευκρίνισε ότι μια τέτοια εξέλιξη προϋποθέτει την ύπαρξη μίας πολιτικής συμφωνίας.

«Χρειαζόμαστε την πραγματική υποστήριξη των ΗΠΑ, της ΕΕ, της Σαουδικής Αραβίας, της Τουρκίας και του Ιράν» κατέληξε ο Πούτιν.

https://www.protothema.gr/world/article/527725/vomva-poutin-uparhoun-hores-tou-g20-pou-hrimatodotoun-tous-tzihadistes/