Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Με πόλεμο απείλησε η Τουρκία - Εκπρόσωπος Ερντογάν: «Θα απαντήσουμε με τον πλέον σκληρό τρόπο σε Ελλάδα και Κύπρο»

 
 
"Θα απαντήσουμε με τον πλέον  σκληρό τρόπο στην Ελλάδα και τη «νότια Κύπρο» που προσπαθούν να αμφισβητήσουν τα δικαιώματα της «ΤΔΒΚ» και της Τουρκίας",
δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Ομέρ Τσελίκ, απαντώντας στον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος είχε κατηγορήσει πριν από λίγες ημέρες την τουρκική κυβέρνηση για την πολιτική της στην ανατολική Μεσόγειο.
Σύμφωνα με το sigmalive.com, στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ είπε συγκεκριμένα ότι:
 «Την ώρα που εμείς λέμε στην Ελλάδα και τη διοίκηση της “νοτίου Κύπρου”, οι οποίες προσπαθούν να αμφισβητήσουν τα δικαιώματα της “ΤΔΒΚ” και της Τουρκίας ‘προσέξτε μην το κάνετε, προσέξτε μην κάνετε το λάθος βήμα, θα απαντήσουμε με τον πιο σκληρό τρόπο, θα προστατεύσουμε μέχρι τέλος τα συμφέροντα της “ΤΔΒΚ” και της Τουρκίας’, πριν ακόμη έρθει απάντηση από την ελληνοκυπριακή και την ελληνική πλευρά, βγαίνει ένας βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος και λέει “τι κάνουμε εμείς εκεί;” δεν έχει φυσικό αέριο εκεί.
 
Εσύ έπρεπε να το πεις αυτό; Είναι δική σου δουλειά να το πεις αυτό;
Σε αυτή τη νοοτροπία χρειάζεται μια απάντηση. Αντί να προστατεύουμε τα συμφέροντα της Τουρκίας, αντί να προστατεύουμε τα συμφέροντα της “ΤΔΒΚ”, πρέπει να δίνουμε απαντήσεις σε νοοτροπίες που κινούνται ενάντια στα συμφέροντα της χώρας μας», ανέφερε ο Ομέρ Τσελίκ.