Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Μέρκελ και Ομπάμα επιβραβεύουν την φρίκη

Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας έκαψαν ζωντανούς 60 Κούρδους αμάχους - ΗΠΑ και ΕΕ "κουφές" και "μουγκές" απέναντι στο έγκλημα (vid)
 60 Τούρκοι κουρδόφωνοι πολίτες σκοτώθηκαν σε ένα μόνο κτίριο στην τουρκική πόλη Cizre κατά τη διάρκεια στρατιωτικής επιχέιρησης στην οποία οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας με το πρόσχημα της εξουδετέρωσης μαχητών του PKK ανατίναξαν το υπόγειο στο οποίο είχαν καταφύγει.
 
Aπό τις εικόνες φαίνεται ότι κάηκαν ζωντανοί!
 
Πρόκειται για ένα έγκλημα που ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία με ΗΠΑ και ΕΕ να είναι "κουφές" και "μουγγές" και να μην κάνουν την παραμικρή νύξη στον Ρ.Τ.Ερντογάν.
Αλλά για ποια ΕΕ μιλάμε, όταν ο Ρ.Τ.Ερντογάν κυριολεκτικά έκανε "ρόμπα" τους Ζ.Κ Γιούνκερ και Ντ.Τουσκ στις 16 Νοεμβρίου στην Σύνοδο για το προσφυγικό όταν τους φέρονταν σαν να είναι λούστροι σε ταινία του Φεντερίκο Φελίνι, και αυτοί τον κοιτούσαν αποσβολωμένοι να τους λέει "και φυσικά θα μου φέρεστε σαν να είμαι πρίγκηπας δεν έρχομαι από κάποια τριτοκοσμική χώρα"!
 
Και όχι μόνο αυτό αλλά του προσφέρουν και 3 δισ.ευρώ "δωράκι" και "ξεπαγώνουν" τις ενταξιακές διαδικασίες για να μπει η Τουρκία στην ΕΕ, αν και πιθανότερο είναι στο τέλος οι ίδιοι οι Τούρκοι να απορρίψουν την όποια ενταξιακή πορεία μην θέλοντας να μπουν σε ένα "κλαμπ του Μίκι Μάους" στο οποίο έχει εξελιχθεί πλέον η Ευρωπαϊκή Ένωση.
 
Έτσι οι Κούρδοι μπορούν να δολοφονούνται συλλογικά από τις δυνάμεις της Άγκυρας χωρίς να ακούγεται "κιχ" από ΕΕ και ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ οι οποίες έιδαν παραβίαση του καταρριφθέντος ρωσικού μαχητικού Su-24 αλλά δεν βλέπουν τις χιλιάδες παραβιάσεις κάθε χρόνο του ελληνικού εναέριου χώρου. 
 
Έτσι και τώρα δεν βλέπουν τις σφαγές Κούρδων αμάχων από ένα υποτίθεται δημοκρατικό καθεστώς. Εξ'οσων γνωρίζουμε δεν υπάρχει καμία ευρωπαϊκή ή δυτικού τύπου χώρα που να εκτελεί τους κατοίκους της.
 
Η Τουρκία το κάνει εν πλήρη ανοχή.
 
Από τις 16 Αυγούστου 2015, έχει τεθεί σε απαγόρευση κυκλοφορίας και κατάσταση έκτακτης ανάγκης ολόκληρη η ΝΑ Τουρκία  στόχευοντας 1,3 εκατομύρια άτομα των πόλεων Sur, Cizre και Silopi, όπου δεκάδες χιλιάδες αστυνομικοί βομβαρδίζουν και χτυπούν αδιάκοπα κατοικίες και αστικά συγκροτήματα.
 
Κατά τη διάρκεια των 4 τελευταίων μηνών, έχουν σκοτωθεί πάνω από 300 πολίτες, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά. 
 
Οι κάτοικοι των παγιδευμένων πόλεων στερούνται πρόσβασης στα αγαθά πρώτης ανάγκης και φροντίδας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
 
Οι τραυματίες δεν μπορούν να λάβουν περίθαλψη και πεθαίνουν ενώ όσοι κυκλοφορούν με λευκές σημαίες έξω στον δρόμο σκοτώνονται από Τούρκους ελεύθερους σκοπευτές.
 
Απίθανα πράγματα αλλά ακόμα πιο απίθανες είναι οι ΗΠΑ και η ΕΕ.
 
Ακόμα και οι 60 νεκροί δεν ήταν αρκετοί για να "ακουστούν" στα δυτικά ΜΜΕ και να παίξουν σε κάποιο δελτίο ειδήσεων
pronews.gr
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου