Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ


Το θέμα των εποίκων και του αριθμού παραμονής τους στην Κύπρο συζητείται τώρα μεταξύ Χριστόφια και Ταλάτ, με τις θέσεις των δύο πλευρών να μη διαφοροποιούνται κι ενώ ο Ταλάτ δηλώνει ότι «δεν θέλει προς το παρόν ν’ αναφερθεί σε αριθμούς»!
Την ίδια στιγμή, στοιχεία που περιλαμβάνονται σε απόρρητο έγγραφο της Κυπριακής Υπηρεσίας Πληροφοριών αναφέρονται σε «κουβαλητούς από την Ανατολία που υπερβαίνουν τις 400.000»!
Αντίθετα, τουρκικές πηγές αφήνουν ανεπίσημα να διαρρεύσει (προφανώς για να προετοιμάσουν το έδαφος) όπου= Αυτήν τη στιγμή ο αριθμός των εποίκων που διαβιούν στο υπό κατοχήν έδαφος της Κύπρου ξεπερνά κατά πολύ τις 550.000 προσεγγίζοντας ραγδαίως τις 600.000! Με αποτέλεσμα φυσικά οι γηγενείς Τουρκοκύπριοι ν’ αποτελούν ισχνότατη μειονότητα.
Σύμφωνα μάλιστα με παράγοντες των ιδίων των Τουρκοκυπρίων, ο εποικισμός των κατεχομένων επιταχύνεται, στο πλαίσιο νέου σχεδιασμού, με στόχο:

 Στο διάστημα της επόμενης τριετίας ή το αργότερο πενταετίας, ο πληθυσμός του «ψευδοκράτους» θα προσεγγίσει το εκατομμύριο! Κι αυτό αποτελεί μια σαφή στρατηγική απόλυτης πληθυσμιακής ανατροπής, που ήδη σε μεγάλο βαθμό έχει συντελεσθεί. Αυτά τα στοιχεία, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, επιβεβαιώνονται και από τα Ηνωμένα Έθνη, οι εντεταλμένοι των οποίων στην Κύπρο διαπιστώνουν στις τελευταίες εκθέσεις τους ότι:
1. Οι καταγεγραμμένοι και ειδικά οι «πολιτογραφημένοι» κάτοικοι του «ψευδοκράτους» (οι πολίτες του δηλαδή) ξεπερνούν σήμερα τις 275.000, με αυξητικές τάσεις το τελευταίο διάστημα, λόγω «μαζικής αποδόσεως ιθαγένειας».

2. Δεκάδες άλλες χιλιάδες καταγράφονται ως «ανειδίκευτοι εργάτες» που εισήχθησαν από την Ανατολία (για δήθεν κάλυψη αγροτικών και τουριστικών αναγκών) πέραν άλλων χιλιάδων που κατατάσσονται στους «λαθρομετανάστες», οι οποίοι όμως προέρχονται επίσης από περιοχές της κεντρικής Τουρκίας.

Δημοσιεύματα στον τουρκοκυπριακό Τύπο, τις τελευταίες μέρες, αναφέρονται και στην ανέγερση εκατοντάδων οικοδομικών συγκροτημάτων στην περιμέτρο των αστικών κέντρων (και κυρίως στη Λευκωσία) προκειμένου να αντιμετωπισθεί το οξύ στεγαστικό πρόβλημα που δημιουργείται από την πληθυσμιακή αυτή έκρηξη, ενδεικτικό στοιχείο των όσων τεκταίνονται.
Από το Παρόν
antistasi.org