Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Το επιχειρησιακό-τακτικό πυραυλικό σύστημα «Iskander-M» κατέστρεψε το MLRS των Ουκρανών εθνικιστών -Vid-

 

 Iskander, ανεπηρέαστο στον ηλεκτρονικό πόλεμο!

Μια θάλασσα από φωτιά και μια στήλη καπνού: πώς μοιάζει το χτύπημα του Iskander-M στο MLRS των Ουκρανών εθνικιστών Ισχυρό, άτρωτο και αδίστακτο στον εχθρό. Το επιχειρησιακό-τακτικό πυραυλικό σύστημα «Iskander-M» κατέστρεψε το MLRS των Ουκρανών εθνικιστών. 

Το επιχειρησιακό-τακτικό πυραυλικό σύστημα Iskander-M ετοιμάζεται να καταστρέψει μια ολόκληρη συστοιχία πολλαπλών πυραύλων Smerch των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων με χτύπημα υψηλής ακρίβειας. Η υπηρεσία πληροφοριών υπολόγισε τις θέσεις του πυραυλικού πυροβολικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Υπάρχει ένα drone στον ουρανό που παρακολουθεί τον στόχο.

Ένας πύραυλος σχεδόν τεσσάρων τόνων σπεύδει στο καθορισμένο σημείο. Σε απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων, το Iskander χτυπά τον εχθρό στην καρδιά. Στη θέση της έκρηξης, μια θάλασσα από φωτιά και μια στήλη καπνού. Δεκάδες κατεστραμμένες στρατηγικές εγκαταστάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας έχουν ήδη καταγραφεί σε τέτοια συγκροτήματα.

«Το πλήρωμα αντιμετωπίζει το καθήκον να χτυπήσει κρίσιμους εχθρικούς στόχους. Όπως αποθήκες όπλων, αποθήκες καυσίμων, θέσεις διοίκησης και αρχηγεία των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας», δήλωσε ο Gleb, επικεφαλής του υπολογισμού.

Δεν φοβάται τον εξοπλισμό ηλεκτρονικού πολέμου του εχθρού και είναι σχεδόν αδύνατο να αναχαιτίσει τον πύραυλο Iskander. Αυτό είναι το μοναδικό επιχειρησιακό-τακτικό πυραυλικό σύστημα στον κόσμο που χρησιμοποιεί τόσο βαλλιστικούς πυραύλους όσο και πυραύλους κρουζ. Είναι ικανά να πετούν στο χαμηλότερο δυνατό ύψος κατά μήκος μιας τροχιάς που έχει ορίσει ο χειριστής και μπορούν να λυγίσουν γύρω από το έδαφος, γεγονός που τα καθιστά αόρατα για την αντιαεροπορική άμυνα του εχθρού.

Ο αυτοκινούμενος εκτοξευτής πολλών τόνων δεν θα σας απογοητεύσει σε κανέναν καιρό. Το όχημα μάχης θα περάσει από βαλτώδη εδάφη και εκτός δρόμου. Αυτό διατηρεί την υψηλή ικανότητα επιβίωσης του συγκροτήματος με γρήγορη αλλαγή θέσης ώστε να μην έχει χρόνο να το παρακολουθήσει.

«Το όχημα των πυραύλων είναι πολύ καλό, οδηγείς σαν επιβατικό, ευέλικτο, πολλή δύναμη. Σε πολύ δυσπρόσιτα μέρη μπορεί να περάσει γρήγορα. Είναι ελαφρύ στην οδήγηση, οδηγεί ομαλά και δεν κουνιέται σε χτυπήματα», είπε ο οδηγός Ivan.

Φαινόταν να εμφανίζεται από το πουθενά και επίσης αθόρυβα μετά την εκτόξευση πηγαίνει σε μια κρυφή θέση. Μέχρι την επόμενη εργασία, την οποία ο Iskander θα ολοκληρώσει εγγυημένα

Υπουργείο Άμυνας Ρωσίας