Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

ΡΟΥΚΕΤΑ από Λαβρόφ: Για αυτό γίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία – ΒΙΝΤΕΟ


Αυτό διακυβεύεται πραγματικά!!!
Υπάρχουν οι υποψίες πως ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει αναβαθμιστεί (ή έτσι ξεκίνησε εξ’ αρχής)σε διαμάχη για τον πλανήτη!

Το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον δεν πρόκειται για πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, αλλά για πόλεμο Ρωσίας-ΝΑΤΟ!

Από την μία η Ρωσία θέλει την μισή Ουκρανία, από την άλλη η Δύση (ή μάλλον οι διεθνιστική πολιτικοοικονομική τάξη πραγμάτων που κυριαρχεί σε αυτήν) θέλει την φθορά τόσο της Ρωσίας (θα πολεμήσουμε μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό έχει πει η Ουάσινγκτον) όσο και των ίδιων της των πολιτών, καθώς με πτωχευμένες τις χώρες οι διεθνιστές θα επιβάλλουν ευκολότερα και ανεμπόδιστα την αριστερόστροφη ιδεολογία τους (Μεγάλη Επανεκκίνηση)!

Ο Σεργκέι Λαβρόφ έριξε σήμερα την «βόμβα», την οποία ελάχιστοι κατανόησαν στον βαθμό που πρέπει!

Όπως ισχυρίστηκε ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών «εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του λαού μας, εναντίον κάθε Ρώσου, ο οποίος βρέθηκε στην μια ή την άλλη ευρωπαϊκή, δυτική ή άλλη χώρα εξαπολύθηκε ένας προπαγανδιστικός πόλεμος», μια εκδήλωση «ανοιχτού ρατσισμού, άλλη μια μορφή διάκρισης, η οποία τώρα οδηγείται στον παραλογισμό, όταν σε επίπεδο προσώπων αρχίζουν να διαπαιδαγωγούν το μίσος ενάντια σε ο,τιδήποτε είναι συνδεδεμένο με την Ρωσική Ομοσπονδία».

Όπως εκτίμησε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας σε σχέση με αυτό που συμβαίνει τώρα στην Ουκρανία: «Όλα αυτά βρίσκονται τώρα στο “τραπέζι”, το μέλλον του κόσμου, το τι είδους θα είναι αυτός ο κόσμος: μονοπολικός, υπό την πλήρη διοίκηση των ΗΠΑ, όπως επιθυμεί η Ουάσιγκτον και όπως συμφιλιώθηκαν με αυτό όλες οι υπόλοιπες δυτικές χώρες, είτε θα είναι δίκαιος και δημοκρατικός».

Ή με άλλα λόγια: Οι διεθνιστές θα κυβερνήσουν ΜΟΝΟΠΟΛΙΚΑ τον πλανήτη, γονατίζοντας και την Ρωσία, ή θα επέλθει παγκόσμια συμφωνία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μεταξύ των δύο πόλων εξουσίας Δύσης και Ανατολής.

Δείτε τον Λαβρόφ να παραδέχεται τι διακυβεύεται στον πόλεμο της Ουκρανίας: