Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Πούτιν: ”όπως και το 1945, η νίκη θα είναι δική μας. Πολεμάμε και πάλι το ναζισμό!” Προϊδεάζει για Γενικό Πόλεμο, Τρίτο Παγκόσμιο!!

 

”Όπως και το 1945, η νίκη θα είναι δική μας” δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν επ΄ευκαιρία της επετείου του εορτασμού της Μεγάλης Νίκης κατά της Ναζιστικής Ευρώπης στο Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. (tvzvezda) Με βάση την δήλωση αυτή ο πόλεμος θα είναι Γενικός, Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος..

Στα συγχαρητήριά του προς το DPR και το LPR για την επέτειο της 9ης Μαίου ο Πούτιν σημείωσε ότι σήμερα οι στρατιωτικοί, όπως και οι πρόγονοί τους, αγωνίζονται για την απελευθέρωση από τον ναζισμό.

Βλαντιμίρ Πούτιν: Σήμερα είναι κοινό μας καθήκον να αποτρέψουμε την αναβίωση του ναζισμού, που έφερε τόσα δεινά σε ανθρώπους από διαφορετικές χώρες. Όπως και το 1945, η νίκη θα είναι δική μας!

Στα μηνύματά του προς τους αρχηγούς των “DPR” και “LPR”, ο Βλαντιμίρ Πούτιν σημείωσε ότι σήμερα “οι στρατιώτες μας” αγωνίζονται ο ένας πλάι στον άλλον για την απελευθέρωση της πατρίδας τους από τη ναζιστική δυσωδία.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχάρη τους λαούς της Γεωργίας και της Ουκρανίας για την Ημέρα της Νίκης. Ο Ρώσος ηγέτης έστειλε επίσης συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στους ηγέτες όλων των δημοκρατιών της πρώην ΕΣΣΔ. Και σε μήνυμά του προς τους επικεφαλής του LPR και του DPR, τόνισε ότι «όπως και το 1945, η νίκη θα είναι δική μας».

dimpenews.com