Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Στρατιώτες ζόμπι, εθισμένοι στα ναρκωτικά αψηφώντας κάθε κίνδυνο - Spetsnaz τους είχαν αποκαλύψει πρώτη φορά στην Συρία -Vid-


Δημήτρης Λιάτσος: «Μέσα στο Azovstal υπάρχουν κρυμμένα πράματα και θάματα» ανθρώπους-ζόμπι εθισμένους σε πολύ ισχυρά ναρκωτικά!!!

Σε ορισμένες σοκαριστικές αποκαλύψεις που δεν είναι δυνατόν να ακουστούν στα περισσότερα ελληνικά ΜΜΕ μεταφέρει Έλληνας δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στη Μόσχα.


Ο λόγος για τον Δημήτρη Λιάτσο ο οποίος μιλώντας στο κανάλι Dion φωτίζει μερικές σκοτεινές πτυχές των πολεμικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία.

Στην αρχή θίγει το ζήτημα των εγκλημάτων του ουκρανικού στρατού ιδίως στη Μαριούπολη, αλλά και των σατανιστικών συμβόλων που βρέθηκαν από τους Ρώσους.


Ο ίδιος στάθηκε στο γεγονός πως στο AZOVSTAL δεν υπάρχουν μόνο ξένοι μισθοφόροι, αλλά στελέχη του ΝΑΤΟ, τους οποίους με ειδική αποστολή το FBI θέλει να σώσει!

«Αυτοί έχουν στα χέρια τους πάρα πολλά μυστικά. Όταν αρχίσουν και κελαηδάνε θα μάθουμε πάρα πολλά πράγματα».


«Τα βιολογικά και χημικά εργαστήρια στην Ουκρανία τριπλασιάστηκαν από το 2014. Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι κάτω στα υπόγεια του azovstal υπάρχουν και εκεί πολλά μυστικά που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια γύρω από τα λεγόμενα εργαστήρια. Για αυτό λοιπόν σοβαρή αντιπροσωπεία από τις ΗΠΑ με ειδικούς πάνω σε τέτοια θέματα έφτασε στην Πολωνία και δεν ξέρω αν θα πάει στο Κίεβο ή θα μείνει εκεί ή αν θα υπάρχει απευθείας επικοινωνία με τη Μόσχα».

Και συνέχισε:

«Σημαντικές στρατιωτικές μάχες αυτή τη στιγμή δεν γίνονται. Η Ρωσία καταστρέφει ό,τι μπορεί να καταστρέψει σε στρατιωτικό υλικό, υποδομές, αποθήκες και βάσεις. Πάση θυσία οι Αμερικάνοι προσπαθούν να βρουν μία διέξοδο για την στρατιωτική ελίτ την άρτια εκπαιδευμένη (σ.σ. για να μην πέσουν σε ρωσικά χέρια) που βρίσκεται στο AZOVSTAL, είτε μέσω της κυβέρνησης Ζελένσκι είτε με απευθείας διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία. Υπάρχουν πάντα οι σχέσεις μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών και των ειδικών δυνάμεων.

Υπάρχουν φοβίες στη Μόσχα ότι οι εγκλωβισμένοι μαχητές μπορεί να έχουν μαζί τους άοπλους. Έτσι ώστε να τους έχουν σαν ζωντανή ασπίδα».

 

Ο Έλληνα δημοσιογράφος ωστόσο δεν σταματά εκεί.


Συνεχίζει τις αποκαλύψεις ειδικά για τους μαχητές του AZOVSTAL, μιλώντας για ανθρώπους-ζόμπι εθισμένους σε πολύ ισχυρά ναρκωτικά ειδικά μελετημένα και παρασκευασμένα σε εργαστήρια των ΗΠΑ:


«Όλοι αυτοί είναι βαρεμένοι με ναρκωτικά. Έχουν φέρει τσουβάλια χαπάκια αμερικάνικες υπηρεσίες το προηγούμενο διάστημα από τις ΗΠΑ. Χαπάκια τα οποία μετατρέπουν τον άνθρωπο σε ζόμπι. Δεν πονάει, δεν αισθάνεται. Είναι σε μία συνεχή ηρεμία. Είναι πάρα πολύ ισχυρές ουσίες. Έχουν δουλέψει πάρα πολύ σε αυτό το θέμα το έχουμε δει και σε άλλες επιμέρους περιπτώσεις, αλλά τώρα εδώ πέρα πραγματικά κάνει θραύση. Χαπάκια τα οποία τα παίρνουν και δεν πονάνε όταν τραυματίζονται».


Αμέσως μετά αναφέρθηκε σε μαρτυρία Ουκρανών ενόπλων της 36ης Ταξιαρχίας -ορισμένοι εκ των οποίων παραδόθηκαν στις ρωσικές αρχές- σύμφωνα με την οποία ο ίδιος ο Ζελένσκι είχε ζητήσει από τους Ουκρανούς στρατιώτες να πάνε να μπουν μέσα στο AZOVSTAL προκειμένου μαζί με το τάγμα AZOV να βρουν μία λύση για να βγουν από εκεί ζωντανοί:


«Αυτοί που θα έπρεπε να βγουν ζωντανοί δεν είναι ωφέλιμοι στον Ζελένσκι, αλλά είναι ωφέλιμα τα ντοσιέ τα οποία κουβαλάνε μαζί τους και τα οποία κάνουν ό,τι είναι δυνατόν εκεί πέρα για να μην τα καταστρέψουν. Και δεν ξέρω αν είναι μόνο ντοσιέ ή δεν είναι κάποια μηχανήματα ή μηχανισμοί που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πέσουν σε ρωσικά χέρια».

 

Παρακάτω θα τον δείτε να αποκαλύπτει πως τις ίδιες εγκληματικές πρακτικές με τους Ουκρανούς νεοναζί στη Μαριούπολη τις κάνουν και οι δυτικοί, φορτώνοντας μέσα σε επιβατικούς συρμούς την στρατιωτική βοήθεια!


Όπως εξηγεί ο ίδιος:

«Όλοι λένε “γιατί δεν τα χτυπάνε (σ.σ. τα κομβόι με δυτική βοήθεια) οι Ρώσοι;”. Eδώ η τακτική είναι το ίδιο απάνθρωπη όπως και με τους ορόφους στις πολυκατοικίες της Μαριούπολης (σ.σ. όπου οι νεοναζί κρατούσαν ομήρους τους κατοίκους). Δηλαδή φεύγει ένας συρμός που στο πρώτο βαγόνι είναι επιβάτες, στο δεύτερο βαγόνι στρατιωτικός εξοπλισμός, στο τρίτο επιβάτες, στο τέταρτο-πέμπτο εξοπλισμός και πάει λέγοντας. Ποιός θα τολμήσει να χτυπήσει έναν τέτοιο συρμό;».

Γίνεται αναφορά:

στην κλινική που είναι στις παρυφές του AZOVSTAL και τους άοπλους νεκρούς της (4ο λεπτό)

στα σατανιστικά σύμβολα που βρέθηκαν (5ο λεπτο)

στα ουκρανικά εγκλήματα πολέμου, τους αιχμαλώτους και τη μεταχείριση από τους Ρώσους (8ο λεπτό)

Ειδική πτήση του FBI για να σωθούν οι δυτικοί του ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (και όχι μισθοφόροι) (14ο λεπτό)

στην αμερικανική αντιπροσωπεία που μετέβη στην Πολωνία για να βρεθεί μία λύση για τα μυστικά των χημικών εργαστηρίων της Ουκρανίας (17ο λεπτό)

στις ρωσικές φοβίες για ύπαρξη αμάχων-ομήρων στα έγκατα του AZOVSTAL (23o λεπτό)

στους μαχητές του AZOVSTAL ντοπαρισμένους με ισχυρά ναρκωτικά από τη Δύση (24ο λεπτό)

σε μαρτυρία Ουκρανών στρατιωτών και πολύτιμα μηχανήματα που δεν πρέπει να πέσουν σε ρωσικά χέρια (27ο λεπτό)

στους επιβατικούς συρμούς παγιδευμένους με δυτικό εξοπλισμό (31ο λεπτό)

https://primenews.press/dimitris-liatsos-mesa-sto-azovstal-yparchoun-krymmena-pramata-kai-thamata