Σάββατο 14 Μαΐου 2022

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΘΑΝΑΤΟΥΣ! Το Βιετνάμ σταμάτησε το εμβόλιο σε παιδιά 12-17 ετών...

 
Το Βιετνάμ σταμάτησε τη χορήγηση του εμβολίου Pfizer σε παιδιά 12-17 ετών μετά από 4 θανάτους!

Η χορήγηση του εμβολίου Covid-19 της Pfizer σταμάτησε στο Ανόι του Βιετνάμ, μετά από μια σειρά θανάτων και την εμφάνιση διαφόρων ανεπιθύμητων διαταραχών. Μόλις αναφέρθηκε ο τέταρτος θάνατος.

Τέσσερις θάνατοι και πολλές παρενέργειες

Στo Βιετνάμ, ως προληπτικό μέτρο, το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων μέσω της Συμβουλευτικής Επιτροπής Πρακτικών Ανοσοποίησης ή ACIP αποφάσισε να αναστείλει τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου για παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών για ένα χρονικό διάστημα δύο εβδομάδες.


Στο Βιετνάμ, η κυβέρνηση είχε ξεκινήσει τον εμβολιασμό των εφήβων μεταξύ 12 και 17 ετών. Οι αρχές είχαν επιλέξει τα εμβόλια Pfizer και Moderna. Μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, 936.200 έφηβοι έλαβαν από δύο δόσεις ο καθένας, με αποτέλεσμα να διανεμηθούν συνολικά 2 εκατομμύρια δόσεις.


Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, ωστόσο, έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες όπως πυρετός, πόνος στο σημείο της ένεσης, πονοκέφαλος, μυϊκός πόνος και κόπωση. Αφορούν περίπου το 0,3% των εμβολιασμένων παιδιών.


Τον περασμένο μήνα καταγράφηκαν επίσης τρεις θάνατοι. Ανάμεσα στα θύματα είναι ένα 12χρονο αγόρι στη νότια επαρχία Binh Phuoc, ένα 16χρονο αγόρι στη βόρεια επαρχία Bac Giuang και ένα 9χρονο κορίτσι στο Ανόι. Το τελευταίο πέθανε από αναφυλαξία βαθμού IV.


Ο τέταρτος θάνατος αναφέρθηκε την Τρίτη. Το θύμα ήταν ένα 15χρονο αγόρι από τη βόρεια επαρχία Σον Λα. Σύμφωνα με αναφορές, τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν δύο ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου. Το θύμα είχε ζαλάδα και ναυτία. Οι γονείς του το μετέφεραν στο νοσοκομείο και δύο μέρες αργότερα το αγόρι έχασε τη ζωή του.


Σύμφωνα με το TrialSite, οι υγειονομικές αρχές στις νοτιοανατολικές επαρχίες του Βιετνάμ ανέφεραν επίσης ότι περισσότερα από 120 παιδιά έχουν νοσηλευτεί μετά από εκστρατεία εμβολιασμού στα σχολεία.


Διακοπή της χρήσης των εμβολίων Pfizer-BioNTech

Ο στόχος της κυβέρνησης του Βιετνάμ ήταν τουλάχιστον το 95% των 8,1 εκατομμυρίων παιδιών ηλικίας 12 έως 17 ετών να λάβουν δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer ή Moderna μέχρι το τέλος του 2021. Όμως οι θάνατοι και οι παρενέργειες ανακόπτουν τις αρχές.


Το υπουργείο Υγείας επέμεινε ότι οι θάνατοι δεν έχουν καμία σχέση με την ποιότητα του εμβολίου που χορηγήθηκε ή τη διαδικασία εμβολιασμού. Προκλήθηκαν από μια «υπερβολική αντίδραση στο εμβόλιο». Ποια είναι λοιπόν η εκφοβιστική δύναμη της φαρμακοβιομηχανίας για μια κυβέρνηση – κομμουνιστική εξάλλου – να λάβει τέτοια προφύλαξη;


Ωστόσο, μετά από αυτή τη σειρά θανάτων και τις πολλές αναφερόμενες παρενέργειες, οι υγειονομικές αρχές στις επαρχίες του νοτιοανατολικού Βιετνάμ αποφάσισαν να διακόψουν τη χρήση αυτών των εμβολίων.


Θυμηθείτε, η Pfizer είχε διαβεβαιώσει, στα τέλη Σεπτεμβρίου, ότι το εμβόλιο της ήταν πολύ αποτελεσματικό και θα ήταν καλά ανεκτό από παιδιά 5-11 ετών, μέσω ενός απλού δελτίου τύπου. Ο Διευθύνων Σύμβουλός της Άλμπερτ Μπουρλά επέκρινε ακόμη και όσους αμφισβήτησαν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου του, αποκαλώντας τους «εγκληματίες». Η αλήθεια για τις παρενέργειες των εμβολίων Pfizer αρχίζει σιγά σιγά να αναδεικνύεται.lecourrierdesstrateges 23/12/21

dimpenews.com

http://www.press-gr.com/2021/12/4-12-17.html