Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Είδα ειδεχθή εγκλήματα που διέπραξε το Αζόφ. Τα μόνα εγκλήματα πολέμου που είδα διαπράχθηκαν από τον ουκρανικό στρατό. Η Μπούτσα στημένο σκηνικό!


Σε μια συνέντευξη στο γαλλικό Sud Radio με τον André Berkoff ο Adrien Boquet, πρώην στρατιωτικός του γαλλικού στρατού και συγγραφέας του “Lève-toi et marche grâce à la science” 
(Σήκω και περπάτα χάρη στην επιστήμη) των εκδ.Max Milo που επέστρεψε στη Γαλλία μετά από παραμονή τριών εβδομάδων στην Ουκρανία που είχε πάει για ανθρωπιστική επιχείρηση, είπε: “Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για όσα λέω. Όντας στην Ουκρανία, είδα πολλά εγκλήματα πολέμου.
 Τα μόνα εγκλήματα πολέμου που είδα διαπράχθηκαν από τον ουκρανικό στρατό.
 Είδα ειδεχθή εγκλήματα που διέπραξε το Αζόφ. Kαι όχι ο ρωσικός στρατός… Δεν ισχυρίζομαι ότι οι Ρώσοι δεν έκαναν τίποτα… Αλλά επιβεβαιώνω τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξε ο ουκρανικός στρατός».
Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξή του:


”Όταν επέστρεψα στη Γαλλία από την Ουκρανία, σοκαρίστηκα: τα τηλεοπτικά κανάλια προσκαλούν ως ειδήμονες ανθρώπους που δεν έχουν πάει στην Ουκρανία και δεν γνωρίζουν τίποτα για το τι συμβαίνει εκεί τώρα. Ωστόσο, τολμούν να κάνουν εικασίες για αυτά τα γεγονότα. Ανάμεσα σε αυτά που ακούω από την οθόνη της τηλεόρασης και σε αυτά που είδα με τα μάτια μου υπάρχει μια άβυσσος.
Οι μαχητές του Αζόφ είναι παντού. Με νεοναζιστικά ακρωνύμια!. Με συγκλονίζει το γεγονός ότι η Ευρώπη προμηθεύει όπλα στους νεοναζί. Στις στολές τους, σύμβολα των SS είναι κεντημένα παντού. Όχι μόνο δεν κρύβουν τις απόψεις τους. Τις διαφημίζουν. Δούλεψα με αυτούς τους ανθρώπους και τους περιποιήθηκα. Έλεγαν ανοιχτά μπροστά μου ότι είναι έτοιμοι να μακελάρουν μαύρους και Εβραίους.


Όντας εκεί, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Απλώς παρακολουθήστε και κάντε βίντεο. Έχω αυτό το υλικό και θα το χρησιμοποιήσω ως απόδειξη των εγκλημάτων της Ουκρανίας.
Έβλεπα πώς ο Ουκρανός στρατός πυροβολούσε με καλάσνικοφ στα γόνατα αιχμαλώτους Ρώσους στρατιώτες γιατί δεν απαντούσαν σε ερωτήσεις και πυροβόλησε στο κεφάλι ανώτερους αξιωματικούς. Όταν βλέπω έναν νεαρό 19χρονο Ρώσο που παίρνει 2 σφαίρες στο γόνατο όταν παραδίδεται, το να τον αφήνουν να αιμορραγεί είναι έγκλημα πολέμου.
Έχω δει προσωπικά Αμερικανούς οπερατέρ να κάνουν ψεύτικα πλάνα από τη σκηνή των γεγονότων, να σκηνοθετούν.
Όλα τα κατεστραμμένα πολιτικά κτίρια, που δόθηκαν από την Ουκρανία για βομβαρδισμούς αμάχων, δεν είναι τίποτα άλλο από το αποτέλεσμα ανακριβών πυροβολισμών από Ουκρανούς σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας κρύβουν πυρομαχικά σε κτίρια κατοικιών τη νύχτα, χωρίς καν να ενημερώσουν τους κατοίκους. Αυτό ονομάζεται χρήση ανθρώπων ως ασπίδα.
Η Μπούτσα είναι ένα σκηνικό. Τα πτώματα των νεκρών μεταφέρθηκαν από άλλα μέρη και εσκεμμένα τοποθετήθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να παραχθούν συγκλονιστικό πλάνα».Tόνισε ότι πολλοί Αμερικανοί εικονολήπτες εργάζονται στην Ουκρανία, οι οποίοι έχουν πλαστογραφήσει γυρίσματα από τη σκηνές, κανονίζοντας τη σκηνοθεσία.

dimpenews.com