Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

O Επικεφαλής της Διαστημικής Υπηρεσίας της Ρωσίας: ”μόνο σε μισή ώρα μπορούμε να καταστρέψουμε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ!” Ο Κρυπτοναζισμός της Δύσης…O επικεφαλής της Διαστημικής Δύναμης-Υπηρεσίας της Ρωσίας Roscosmos, Dmitri Rogozine προειδοποίησε ότι ” μόνο σε μισή ώρα μπορούμε να καταστρέψουμε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ.
” Την ίδια στιγμή ο Πρέσβης της Μόσχας στις ΗΠΑ προειδοποιεί ότι οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ δεν αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου με την αρμόζουσα σοβαρότητα …Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση προφανώς…..


Ο Ντμίτρι Ρογκόζιν, επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίας του Κρεμλίνου, Roscosmos, τόνισε ότι «το ΝΑΤΟ διεξάγει πόλεμο εναντίον μας» αναφέρει η dailymail.

«Δεν το ανακοίνωσαν, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Τώρα είναι προφανές σε όλους ».

Πρόσθεσε: «Σε έναν πυρηνικό πόλεμο, οι χώρες του ΝΑΤΟ θα καταστραφούν από εμάς σε μισή ώρα.’‘

«Αλλά δεν πρέπει να το επιτρέψουμε, γιατί οι συνέπειες της ανταλλαγής πυρηνικών χτυπημάτων θα επηρεάσουν την κατάσταση της Γης μας.

«Ως εκ τούτου, θα πρέπει να νικήσουμε αυτόν τον οικονομικά και στρατιωτικά ισχυρότερο εχθρό με συμβατικά ένοπλα μέσα».

Είπε: «Αυτός είναι ένας πόλεμος για την αλήθεια – και το δικαίωμα της Ρωσίας να υπάρχει ως ενιαίο και ανεξάρτητο κράτος».

Επέμεινε: «Η ίδια η ύπαρξη μιας Ουκρανίας χωριστής από τη Ρωσία θα τη μετατρέψει αναπόφευκτα σε αντι-Ρωσική και εφαλτήριο της Δύσης για επιθετικότητα εναντίον του λαού μας.”

Τόνισε: «Απελευθερώνουμε την Ουκρανία από την κατοχή του ΝΑΤΟ και απομακρύνουμε τον χειρότερο εχθρό από τα δυτικά μας σύνορα».

Ο Γερμανός καγκελάριος Scholz δήλωσε τα εξής: “Ο φόβος δεν πρέπει να μας παραλύει. Ο Πούτιν δεν θα κερδίσει τον πόλεμο” Αναπόφευκτη η άμεση σύγκρουση. Η Κρυπτο-ναζιστική Γερμανία προκαλεί ……

Ο Κρυπτοναζισμός της Δύσης…

Η Δύση αλαζονικά εφαρμόζει πιστά εδώ και πολύ καιρό τη θεωρία της Άριας Φυλής σε σχέση με άλλους λαούς κι ηπείρους εκφράζοντας τη διαρκή επιθετικότητά της.. Πραγματοποιεί πειράματα σε πληθυσμούς με υπερ-γιατρούς σύγχρονους Μένγκελε...

Δημιούργησε σύγχρονα γκέτο και απαρτχάιντ για αντιφρονούντες που μαρκάρει με ψηφιακό νούμερο πιστοποίησης ξανά τον άνθρωπο. Επέβαλε συστήματα Πανεπιτήρησης και Πανοπτικού επί του κόσμου ολόκληρου. Προκάλεσε oλοκληρωτικό auto-da-fé του ρώσικου πολιτισμού. Εξαπέλυσε πογκρόμ κατά των Ρώσων πολιτών, διανοουμένων κι αθλητών σε όλη την υφήλιο. Εφαρμόζει πολιτικές εθνοκάθαρσης όπως στο Ντονμπάς. Θέτει χώρες ολόκληρες σε καθεστώς ολικού εμπάργκο κι αποκλεισμού.

Διαθέτει την πιο υπερσύγχρονη γκεμπελίστικη προπαγάνδα και λογοκρισία που βασίζεται σε ένα ολόκληρο πλέγμα υπερπροηγμένης τεχνολογίας και νέους μηχανισμούς ελέγχου. Έθεσε τους ίδιους του λαούς της σε ιδιότυπη ομηρία επί 2 χρόνια με συνεχή στρατιωτικό νόμο κι απαγόρευση κυκλοφορίας. Εξοβέλισε στο απόλυτο περιθώριο όσους δεν ακολούθησαν τη γραμμή του Ενός Κόμματος της Μιας Αλήθειας.. Κατέκτησε ηπείρους ολόκληρες με αποικιοκρατισμό υποδούλωσε με ιμπεριαλισμό χώρες και λαούς. Σκλάβωσε πολιτισμικά δια της Παγκοσμιοποίησης έθνη αφομοίωσε, σάρωσε κάθε ιδιαιτερότητα. Εγκαθίδρυσε το Πανομοιότυπο.

Κατέλαβε και καταλήστεψε την πραγματικότητα κι ως αντάλλαγμα πρόσφερε στους πληθυσμούς την εικονική πραγματικότητα την 3D εικονική πραγματικότητα. Επιστημονικά απεργάζεται δια της Βιοτεχνολογίας τον μετάνθρωπο τον σύγχρονο Υπεράνθρωπο.

dimpenews.com