Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Οι ρωσικοί πύραυλοι εξαϋλώνουν τα πάντα στην Ουκρανία! Η Δύση σε απόγνωση! -Vid-

 

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις κατέστρεψαν μια μεγάλη παρτίδα όπλων από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη με το Kalibr στην περιοχή Zhytomyr

Μια μεγάλη παρτίδα δυτικών όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας καταστράφηκε από πυραύλους υψηλής ακρίβειας κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Malin.

© Βίντεο: Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας © Φωτογραφία: Alexey Ivanov, TRK Zvezda

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατέστρεψαν μια μεγάλη παρτίδα όπλων από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη με το Kalibr στην περιοχή Zhytomyr. Αυτό ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.


«Οι πύραυλοι μεγάλης εμβέλειας υψηλής ακρίβειας με βάση τη θάλασσα Kalibr στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού Malin στην περιοχή Zhytomyr κατέστρεψαν μια μεγάλη παρτίδα όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού που παραδόθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις ευρωπαϊκές χώρες για την ομαδοποίηση ουκρανικών στρατευμάτων στο το Donbass», είπε.


Συνολικά, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης, 174 αεροσκάφη, 125 ελικόπτερα, 966 μη επανδρωμένα αεροσκάφη, 315 συστήματα αεράμυνας, 3.182 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα, 402 MLRS, 1.614 πυροβόλα πυροβολικού πεδίου και όλμοι, καθώς και 3.054 μονάδες στρατιωτικών οχημάτων.

Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδειξε πλάνα από το έργο μάχης των πληρωμάτων των συστημάτων πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης Grad στις θέσεις των ουκρανικών στρατευμάτων. Κατά την εκτέλεση εργασιών, ο στρατός πραγματοποίησε μια γρήγορη αλλαγή θέσεων βολής.

Το υλικό ετοίμασαν οι Anna Nazaikina και Nikolai Baranov

*