Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Σοκ στις ΗΠΑ: Με το ναζιστικό σύμβολο της Αζόφ ο ρατσιστής τρομοκράτης που δολοφόνησε δέκα αθώους



Οργή κατά του Μπάιντεν και της ενίσχυσης των νεοναζί από το ΝΑΤΟ…

Ο ρατσιστής τρομοκράτης της «υπεροχής της λευκής φυλής» που σκότωσε τουλάχιστον 10 αθώους ανθρώπους σε ένα παντοπωλείο στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης μεταδίδοντας μάλιστα το φρικτό του έγκλημα ζωντανά, ο Payton Gendron, δημοσίευσε ένα φασιστικό μανιφέστο χρησιμοποιώντας το ίδιο ναζιστικό σύμβολο, τον “μαύρο ήλιο” που χρησιμοποιείται από την ουκρανική νεοναζιστική πολιτοφυλακή Azov!

Ο Gendron Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο δικαστήριο και το βίντεο με την σφαγή που διέπραξε έχει προκαλέσει οργή. Ειδικά στο σημείο που την ώρα που ετοιμάζεται να πυροβολήσει άλλον έναν αθώο, διαπιστώνει ότι είναι λευκός και του ζητάει «συγνώμη» χαρίζοντας του τη ζωή!
Το μανιφέστο του ρατσιστή τρομοκράτη που αιματοκύλισε την Νέα Υόρκη

Η αποκάλυψη όμως που έχει προκαλέσει κυριολεκτικά εμφύλιος στα αμερικανικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ότι στο μανιφέστο του κυριαρχεί το ναζιστικό σύμβολο του Χίμλερ, ο μαύρος ήλιος, ο οποίος χρησιμοποιείται από τους νεοναζί της Αζόφ στην Ουκρανία!

Χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εστιάζουν στο συγκεκριμένο γεγονός κατηγορώντας τον Μπάιντεν που έδωσε στήριξη στην συγκεκριμένη ναζιστική ομάδα, βλέποντας πίσω από αυτή την ενέργεια μία προσπάθεια ξεπλύματος του ναζισμού, που αποθρασύνει τους τρομοκράτες παγκοσμίως.

Κυκλοφόρησε μάλιστα φερόμενη φωτογραφία του δράστη δίπλα σε άλλη φωτογραφία που απεικονίζει μέλος του Αζόφ, με το ίδιο σύμβολο…

Τα αμερικανικά μέσα μάλιστα με χαρακτηριστικό παράδειγμα τους New York Times, είχαν κάνει εκτενή αφιερώματα για την διασύνδεση ρατσιστών τρομοκρατών με το τάγμα Αζόφ, έπειτα από την πολύνεκρη επίθεση σε τέμενος στην Νέα Ζηλανδία το 2019, που στοίχισε τη ζωη σε 51 αθώους.

Δείτε πώς περιέγραψαν οι New York Times ένα σύμβολο στο σακάκι του Brenton Tarrant, του Νεοζηλανδού τρομοκράτη, το 2019. Ο τρομοκράτης του Buffalo αναφέρει κατηγορηματικά την σφαγή που διέπραξε ο Tarrant ως την κύρια έμπνευσή του!

Το δημοσίευμα των New York Times για τον σφαγέα της Νέας Ζηλανδίας και την σχέση του με τους Αζόφ

Οι New York Times καθώς και άλλα ΜΜΕ, έκαναν ευθέως την διασύνδεση του ρατσιστή τρομοκράτη της Νέας Ζηλανδίας και το σύμβολο που έφερε με το τάγμα Αζόφ. Υπήρξαν μάλιστα έρευνες που έδειχναν ότι το βίντεο με την σφαγή της Νέας Ζηλανδίας είχε διακινηθεί από λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που συνδέονται άμεσα με το ναζιστικό τάγμα της Ουκρανίας.

https://www.newsbreak.gr/kosmos/331296/sok-stis-ipa-me-to-nazistiko-symvolo-tis-azof-o-ratsistis-tromokratis-poy-dolofonise-deka-athooys/