Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Ρωσικοί πύραυλοι καταστρέφουν δεκάδες αποθήκες όπλων που συγκεντρώνουν οι συμμαχίες του Κιέβου -Vid-




Τα ρωσικά όπλα υψηλής ακρίβειας κατέστρεψαν πέντε ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων αποθηκών πυρομαχικών και καυσίμων, καθώς και μια περιοχή όπου συγκεντρώθηκε το ανθρώπινο δυναμικό και ο στρατιωτικός εξοπλισμός των εθνικιστών.
© Βίντεο: Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας © 

Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν πέντε ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας χρησιμοποιώντας όπλα υψηλής ακρίβειας στο πλαίσιο ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Αυτό δήλωσε σε ενημέρωση από τον επίσημο εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγο Ιγκόρ Κονασένκοφ.

«Πύραυλοι υψηλής ακρίβειας που εκτοξεύτηκαν από τον αέρα έπληξαν πέντε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μεταξύ αυτών: τέσσερις αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων στις περιοχές των οικισμών Berezovoye, Vozdvizhenka, Pokrovskoye και Barvenkovo, καθώς και η περιοχή συγκέντρωσης ανθρώπινου δυναμικού και στρατιωτικού εξοπλισμού των εθνικιστών», είπε ο Konashenkov.

Επίσης, τα πυραυλικά στρατεύματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατέστρεψαν τέσσερα ακόμη αντικείμενα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας - δύο θέσεις διοίκησης μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, μια μπαταρία πολλαπλών συστημάτων πυραύλων εκτόξευσης και έναν σταθμό ραντάρ.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας απώθησαν δύο πυραύλους από το ουκρανικό σύστημα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων Smerch. Ένας από τους πύραυλους χτυπήθηκε πάνω από το Gorlovka, ο δεύτερος - πάνω από τον Snezhkovka.

-