Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Χιλιάδες Τσετσένοι στρατιωτικοί ορκισμένοι στον Βλαδίμηρο έτοιμοι για όλα - ΒΙΝΤΕΟ-


 Εισβολή στην Ουκρανία: 10.000 Τσετσένοι αλεξιπτωτιστές ετοιμάζονται να «προσγειωθούν» στο Κίεβο

Χιλιάδες Τσετσένοι στρατιώτες, μέλη της Εθνοφρουράς, συγκεντρώνονται στο Γκρόζνι κι ετοιμάζονται να «προσγειωθούν» στο Κίεβο - Ποιο είναι το σχέδιο του Πούτιν για την ανατροπή Ζελένσκι, σύμφωνα με τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ - Δείτε βίντεο
Μπορεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν να δηλώνει, σε συνομιλίες του με ξένους ηγέτες, πως είναι έτοιμος να συζητήσει με τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι για τον τερματισμό των εχθροπραξιών στην Ουκρανία και το Κρεμλίνο να συμπληρώνει πως μπορεί, όποτε οι συνθήκες το επιτρέψουν, να στείλει αντιπροσωπεία για τη διαπραγμάτευση που θα οδηγήσει σε εκεχειρία, ωστόσο πληροφορίες από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, που επικαλείται η Daily Mail και ενισχύουν εικόνες από την Τσετσενία, «μαρτυρούν» πως ο Ρώσος πρόεδρος έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του.


Συγκεκριμένα, την ώρα που ο ρωσικός στρατός πλησιάζει στην «καρδιά» του Κιέβου, πληροφορίες από τις ΗΠΑ αναφέρουν πως το σχέδιο που έχει καταστρώσει ο «τσάρος» θέλει τις δυνάμεις του να προχωρούν στην κατάληψη ενός αεροδρομίου της ουκρανικής πρωτεύουσας, το οποίο στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί για να «υποδεχτεί» μια πολύ μεγαλύτερη δύναμη, έως και 10.000 αλεξιπτωτιστών.



Η δουλειά των αλεξιπτωτιστών θα είναι μόλις εισέλθουν στην πόλη, να βρουν τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι, τους υπουργούς του και τους βουλευτές και να τους «αναγκάσουν» με τον τρόπο τους, να υπογράψουν μια «ειρηνευτική» συμφωνία, που θα παραδώσει τον έλεγχο της χώρας στη Ρωσία ή σε ένα καθεστώς που θα υποστηρίζεται από τη Μόσχα. Έτσι, θα τερματιστεί ο πόλεμος, χωρίς οι χερσαίες δυνάμεις του Πούτιν να «υποχρεωθούν» να σπαταλήσουν χρόνο για να ολοκληρώσουν το δύσκολο και αιματηρό έργο της κατάληψης ολόκληρης της χώρας.



Χιλιάδες Τσετσένοι στρατιωτικοί ετοιμάζονται να πάνε στην Ουκρανία

Τις πληροφορίες που διέρρευσαν οι Αμερικανοί, ενισχύουν εικόνες και βίντεο που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο από το Γκρόζνι της Τσετσενίας. Σε αυτές διακρίνονται χιλιάδες στρατιώτες, μέλη της Εθνοφρουράς, να είναι συγκεντρωμένοι στην κεντρική πλατεία της τσετσενικής πρωτεέουσας, έτοιμοι «να αναχωρήσουν για την Ουκρανία, ώστε να λάβουν μέρος σε μια ειδική επιχείρηση».

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροβ στέλνει «απειλητικό» μήνυμα στους Ουκρανούς, λέγοντας: «Θα ήθελα να συμβουλεύσω τον σημερινό πρόεδρο Ζελένσκι, προτού γίνει πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας, να τηλεφωνήσει στον γενικό διοικητή μας, τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς και να ζητήσει συγγνώμη».