Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Στοιχεία-ΣΟΚ για ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ σε εμβολιασμένους στρατιωτικούς: «Αμβλώσεις, καρδιακά και εγκεφαλικά» – ΒΙΝΤΕΟ

 


Η συγκάλυψη του αιώνα! Κανείς δεν μιλάει!

Δεν έχει παρά λίγους μήνες από τότε που ο Τζο Μπάιντεν κατέστησε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για εκατομμύρια πολιτών που σχετίζεται με την στρατιωτική μηχανή των ΗΠΑ.

Ήδη το τελευταίο διάστημα έχει ανακοινωθεί πως όποιος στρατιωτικός δεν εμβολιάζεται θα τίθεται αυτομάτως εκτός στρατεύματος.

Αυτό που όμως δεν προβάλλουν εντέχνως τα ΜΜΕ είναι οι ολοένα και αυξανόμενες περιπτώσεις με παρενέργειες μετά τους εμβολιασμούς.

O διάσημος καρδιολόγος που τόσο πολύ πολεμάει την κορωνοχούντα στις ΗΠΑ, Peter A. McCullough, βγήκε σε αμερικανικό δίκτυο και μίλησε για τη σωρεία περιστατικών αμβλώσεων, καρδιακών προβλημάτων και εγκεφαλικών:

«Είναι ξεκάθαρο ότι ο στρατός γνωρίζει πότε οι στρατιώτες έχουν εμβολιαστεί και γνωρίζουν πότε εμφανίστηκαν αυτές οι ιατρικές επιπλοκές και έχουν δεδομένα από έτος σε έτος και αυτό είναι διαφορετικό από τον ιό. Αυτό είναι στην πραγματικότητα κλινική σύλληψη και τα δεδομένα είναι εκπληκτικά.

Υπάρχει μία πολλαπλάσια αύξηση των αμβλώσεων, των καρδιακών, των εγκεφαλικών τα οποία είναι πράγματι εξαιτίας του εμβολίου από την άποψη ότι δεν είναι ασφαλές».

https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/stoicheia-sok-gia-parenergeies-se-emvo/

ΒΙΝΤΕΟ