Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Μ.Ζαχάροβα: «Να μας πουν οι ΗΠΑ και η Δύση πότε θα κάνουμε εισβολή για να πάω διακοπές»


Δεν έχει τελειωμό το ρωσικό «τρολάρισμα» κατά της Δύσης και την «σκυτάλη» την πήρε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα,

 απευθυνόμενη σε αμερικανικά και βρετανικά μέσα την Τετάρτη όπου ζητά να δοθεί ένα πρόγραμμα για την «εισβολή» της Ρωσίας στην Ουκρανία «γιατί θέλω να προγραμματίσω τις διακοπές μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Ένα αίτημα στα αμερικανικά και βρετανικά μέσα παραπληροφόρησης Bloomberg, The New York Times, The Sun, κ.ά. να ανακοινώσουν το πρόγραμμα των «εισβολών» μας για τον προσεχή χρόνο. Θα ήθελα να προγραμματίσω διακοπές», έγραψε η Ζαχάροβα στο Telegram.

Την Τρίτη (15/02), οι βρετανικές εφημερίδες The Sun και Daily Mirror, ανέφεραν ότι η Ρωσία θα εξαπέλυε μία υποτιθέμενη εισβολή στην Ουκρανία στις 01:00 (GMT) την Τετάρτη. Η «The Sun», επικαλούμενη πληροφορίες από την Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών, ανέφερε ότι εκείνη ήταν η «πιο πιθανή» ώρα που θα εξαπέλυε μία επίθεση η Μόσχα, με 200.000 στρατιώτες, τανκς, αεροσκάφη, πυραύλους και πλοία.

https://www.defencenet.gr/defencenet-tv/916025_mzaharoba-na-mas-poyn-oi-ipa-kai-i-dysi-pote-tha-kanoyme-eisboli-gia-na-pao