Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Βίντεο: Τρεις Ταξιαρχίες Τσετσένων μαχητών με πλήρη φόρτο μάχης φεύγουν για Ουκρανία – 10.000 άνδρες μπαίνουν στη μάχηΜε αποστολή την κατάληψη του Χάρκοβου οι Τσετσένοι αναπτύσσονται στο Ντονμπάς
Με τις δάφνες από την κατάληψη της Μαριούπολης να είναι νωπές, οι Τσετσένοι μαχητές του ρωσικού Στρατού μετά από διακοπή τριών μηνών στις μάχες επιστρέφουν από αύριο στην πρώτη γραμμή του μετώπου, βασικά στο Ντονμπάς και στο Λουγκάνσκ, αλλά με κύρια αποστολή την διάλυση της ουκρανικής επιθετικής αποστολής και την κατάληψη του Χάρκοβου.

Συνολικά 10.000 άνδρες θα αναχωρήσουν σε τρία κύματα, μία Ταξιαρχία σε κάθε κύμα.

Είναι όλοι εθελοντές και αποδείχθηκαν οι καλύτεροι μαχητές των Ρώσων, εξαιρουμένων των Spetsnaz και των αερομεταφερόμενων VDV, αλλά σίγουρα πιο αποτελεσματικοί: Κατέλαβαν την Μαριούπολη και συμμετείχαν στην κατάληψη της περιφέρειας του Λουγκάνσκ.

Μετά την ολοκλήρωση των δημοψηφισμάτων στις 27 του μήνα σε Ντονέτσκ, Λουγκάνσκ, Ζαπορίζιε και Χερσώνα, αλλά και τμήμα του Νικολάγιεφ που θα ενωθεί με την Χερσώνα θα ακολουθήσει η επικύρωση της εσωμάτωσης στην ρωσική Ομοσπονδία στις 29 Σεπτεμβρίου.


Μετά ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, θα απευθύνει νέο διάγγελμα και ζητήσει από τους Ουκρανούς να αποχωρήσουν εντός 24 ωρών από τα νέα ρωσικά εδάφη.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ενδέχεται μιλήσει στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση στις 30 Σεπτεμβρίου.