Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Καραβάνι με 100,000 πρόσφυγες και μετανάστες κατευθύνεται στον Έβρο με τουρκική καθοδήγηση

 

Υβριδική επίθεση σε πλήρη εξέλιξη με τουρκικό σχεδιασμό

Την προηγούμενη εβδομάδα η Τουρκία προώθησε στην Ανδριανούπολη σχεδόν ένα σύνταγμα (300 οχήματα). Ο λόγος της κίνησης αυτής έγινε γνωστός. Ένα Καραβάνι με σχεδόν 100.000 πρόσφυγες κατευθύνεται στα σύνορα στο Έβρο.

Έχουμε την ανακοίνωση αυτού του καραβανιού.

 Caravan of Light 20/09/2022 (μεταφρασμένη από τα αραβικά)

– Δεδομένων των πρόσφατων εξελίξεων και δεν υπάρχει χρόνος να τις εξηγήσουμε, τώρα στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε την πορεία και να πετύχουμε την εκστρατεία με τη βοήθεια του Θεού. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε τα εξής:


– Μετά από δύο ημέρες, θα καθορίσουμε ένα ασφαλές σημείο συγκέντρωσης. Μετά από αυτό θα πάμε στα σύνορα, όποιος κι αν είναι ο αριθμός, και δεν φέρουμε ευθύνη όταν περάσουμε, αν θέλει ο Θεός, και μετά θα κλείσουν τα σύνορα.


– Για την πρόληψη της παρενόχλησης και τη μείωση των κινδύνων, σας συμβουλεύουμε να τηρείτε το σύστημα(*) και να μην βανδαλίζετε και να μην το βλέπετε και να ενημερώνετε τους επόπτες(*)  για κάθε περίπτωση βανδαλισμού ή παραβίασης.


– Από τις επιτροπές συνοδείας(*) θα βγουν πρώτα επόπτες(*)  και δεύτερον θα βγουν οι επιτροπές πειθαρχίας(*)  και μετά οι επιτροπές ΜΜΕ(*) και η ιατρική επιτροπή(*) στο σημείο που θα καθοριστεί και θα γίνει η συγκέντρωση.


Αφού γίνει αυτό, θα εκδώσουμε την εντολή για την ολοκλήρωση της ανίχνευσης(*).


– Η διεύθυνση(*) της συνοδείας είναι υπεύθυνη για την προστασία σας μόνο όταν συγκεντρώνεστε στην αφετηρία και πρέπει να είμαστε όλοι υπεύθυνοι.


– Τονίζουμε την ύπαρξη ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας με ηγέτες σε διεθνείς οργανισμούς καθώς και με διεθνή μέσα ενημέρωσης(*), αλλά περιμένουν να μας δουν σοβαρά για να κινηθούν μαζί μας, οπότε ας τους δώσουμε ότι θέλουν(*) και ας μαζευτούμε γρήγορα για να μπορέσουμε να κινηθούμε.


Δημοφιλείς ειδήσεις  Γυναίκα δέχτηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά: «Έζησα στιγμές τρόμου»

– Επαναλαμβάνουμε ότι στόχος μας είναι το συμφέρον σας και στόχος μας είναι να προστατεύσουμε εσάς και την ασφάλειά σας, γι’ αυτό βοηθήστε μας. Ζητούμε συγγνώμη που δεν λαμβάνουμε ή δεν απαντάμε σε μηνύματα καθώς είμαστε απασχολημένοι με το Σχέδιο Β.


Ο Θεός αγαπά να βλέπει τη δουλειά μας, τις προσπάθειές μας και την αποφασιστικότητά μας να βγούμε έξω, ώστε να είναι εύκολο για εμάς. Και ελπίδα για μια καλύτερη ζωή για εμάς και την οικογένειά μας.. Είναι αποφασισμένοι να βγουν και θα βγούμε, αν θέλει ο Θεός. Και θυμηθείτε ποιοι βγήκαν το 2015 πού βρίσκεστε και πού είναι τώρα.

Ζήτω μια περήφανη και ελεύθερη Συρία, ζήτω ο λαός, έλεος για τους μάρτυρες και ελευθερία για τους κρατούμενους».

Μετάφραση από Clinker CM – Telegram

Θα ρωτήσει άραγε κάποιος τους διοργανωτές του Καραβανιού και τον Ερντογάν, πως είναι δυνατόν να θέλουν να έρθουν Ελλάδα έπειτα από τις τρομερές καταγγελίες του σουλτάνου, ότι δήθεν «η Ελλάδα δολοφονεί πρόσφυγες»;

https://www.newsbreak.gr/ellada/377979/karavani-me-100-000-prosfyges-kai-metanastes-kateythynetai-ston-evro-me-toyrkiki-kathodigisi/