Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Καναδάς: 32 νέοι γιατροί έχουν πεθάνει «ξαφνικά» τους τελευταίους 16 μήνες

 
Ο Δρ. Γουίλιαμ Μακίς είπε ότι «δεν έχει ξαναδεί τόσους νέους και υγιείς γιατρούς να πεθαίνουν κάτω από ύποπτες, παράξενες και ξαφνικές συνθήκες»

Καναδάς: Ένας γιατρός με έδρα την Αλμπέρτα του Καναδά, έστειλε επιστολή στον Καναδικό Ιατρικό Σύλλογο ζητώντας τον τερματισμό όλων των εντολών περί υποχρεωτικού εμβολιασμού στον τομέα της δημόσιας υγείας και την διεξαγωγή έρευνας για ύποπτους θανάτους νεαρών Καναδών γιατρών.


«Δεν μπορείτε να μείνετε σιωπηλοί ενώ τα παράνομα υποχρεωτικά εμβόλια για τον COVID-19 μπορεί να σκοτώνουν δεκάδες νέους Καναδούς γιατρούς και να θέτουν χιλιάδες γιατρούς σε υψηλό κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού και θανάτου», δήλωσε ο Δρ. Γουίλιαμ Μακίς. «Σας προτρέπω να θυμηθείτε την ηθική και τον όρκο σας».


Στην επιστολή προς τους προέδρους της Ιατρικής Ένωσης Καναδά (CMA), Δρ. Άλικα Λαφοντέν και Δρ. Κάθριν Σμαρτ, ο Μακίς είπε ότι έχουν προωθήσει «επιθετικά και ανήθικα» τη χρήση «πειραματικών» εμβολίων για τον COVID-19. Ο Μακίς είπε ότι τα εμβόλια προωθήθηκαν σε πληθυσμούς όπου ο κίνδυνος σοβαρών επιπολοκών από τον κορωνοϊό ήταν πολύ μικρότερος από τον κίνδυνο σοβαρών παρενεργειών από τα εμβόλια.


«Η CMA υποστήριξε και επέβαλε επίσης παράνομες και αντιεπιστημονικές εντολές υποχρεωτικότητας εμβολιασμών για τον COVID-19 που επιβλήθηκαν στους 92.000 γιατρούς του Καναδά από διεφθαρμένους γραφειοκράτες υγείας», είπε ο Μακίς, προσθέτοντας ότι η CMA παραβίασε τον δικό της Κώδικα Δεοντολογίας.


«Προδώσατε όχι μόνο τους συναδέλφους σας αλλά και τους καναδούς πολίτες που υπηρετεί η CMA. Αυτό είναι πρωτοφανές στα 155 χρόνια ιστορίας του οργανισμού», γράφει ο Μάκης.


Οι Λαφοντέν και Σμαρτ έχουν εκφράσει δημόσια την υποστήριξή τους για τα εμβόλια COVID-19. Η Λαφοντέν είπε το 2021 ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 είναι ασφαλή επειδή η τεχνολογία υπάρχει εδώ και δεκαετίες (;), ενώ η Σμαρτ είπε πρόσφατα ότι τα παιδικά εμβόλια για τον COVID προστατεύουν τα παιδιά από σοβαρές ασθένειες, παρά το γεγονός ότι αναγνώρισε πως «είναι ένα εμβόλιο για το οποίο μαθαίνουμε ακόμα ακόμα πράγματα».


Ο Mακίς είπε ότι αυτές οι δύο κυρίες, θα πρέπει αντ ‘αυτού να χρησιμοποιήσουν την δύναμή τους ως πρόεδροι της CMA για να ζητήσουν δημόσια τον άμεσο τερματισμό όλων των υποχρεωτικώ εντολών εμβολίασμού στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης του Καναδά, καθώς και να ζητήσουν «επείγουσες και δημόσιες έρευνες για το τι σκοτώνει πλήρως εμβολιασμένους νέους Καναδούς γιατρούς».


Αναφέρεται στους πολυάριθμους νέους Καναδούς γιατρούς που πέθαναν ξαφνικά και απροσδόκητα τους τελευταίους 16 μήνες, όντας όλοι τους διπλά, τριπλά ή τετραπλά εμβολιασμένοι για τον COVID-19. Πέντε νεαροί γιατροί από την περιοχή του Τορόντο έγιναν πρωτοσέλιδο σε εθνικό επίπεδο, αφού όλοι τους πέθαναν μέσα σε δύο εβδομάδες, ο ένας από τον άλλον.


«Καθένας από αυτούς τους θανάτους είναι εξαιρετικά ύποπτος και θα μπορούσε να σχετίζεται με το εμβόλιο για τον COVID-19, καθώς αυτοί, οι προηγουμένως υγιείς γιατροί, πέθαναν ξαφνικά ενώ αθλούνταν, πέθαναν απροσδόκητα στον ύπνο τους, υπέστησαν καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά, ασυνήθιστα ατυχήματα ή ανέπτυξαν ξαφνική εμφάνιση επιθετικού καρκίνου», συμπληρώνει ο Μακίς.


Ο Μακίς περιελάβανε φωτογραφίες και πληροφορίες 32 νεαρών Καναδών γιατρών που απεβίωσαν απροσδόκητα από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια για τον COVID-19. Ο ίδιος είπε ότι κάθε θάνατος είναι ύποπτος επειδή όλοι τους ήταν υγιείς, αλλά στη συνέχεια πέθαιναν από καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά, και επιθετικούς καρκίνους που εμφανίστηκαν ξαφνικά.


Ο Μακίς είπε επίσης στην εφημερίδα «Western Standard» ότι «δεν έχει ξαναδεί τόσους νέους γιατρούς να πεθαίνουν κάτω από ύποπτες, παράξενες και ξαφνικές συνθήκες».


Στην επιστολή του, ο Μακίς είπε ότι ενώ οι κατασκευαστές εμβολίων, Pfizer και Moderna ενδέχεται να μην ευθύνονται για τα «ελαττωματικά» προϊόντα τους, οι πρόεδροι της CMA είναι και οι δύο νομικά υπεύθυνοι για τη δημόσια προβολή και προώθησή τους. Τους παρακάλεσε να θυμηθούν τον όρκο του Ιπποκράτη που έδωσαν για «να μην κάνουν κακό στους ανθρώπους».
Τα στοιχεία των νέων γιατρών που έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή: