Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Οι Τούρκοι είναι έτοιμοι σε στρατιωτικό και διπλωματικό επίπεδο για κάθε επιθετική ενέργεια


Οργανωμένο σχέδιο από την Άγκυρα

 Την ώρα που ο Ερντογάν υβρίζει την Ελλάδα στον ΟΗΕ είκοσι Τούρκοι βουλευτές έκαναν «περιοδεία» στην Θράκη!

«Πάρτι» κάνουν οι Τούρκοι στη Θράκη και ειδικότερα στην Ξάνθη, αλλά η Κυβέρνηση βρίσκεται στον δικό της κόσμο, κι έτσι χθες πέρασαν τα σύνορα, με πούλμαν, ο πρόεδρος της τουρκικής εθνοσυνέλευσης και 20 βουλευτές της Τουρκίας που πήγαν στα νεκροταφεία της Ξάνθης για να προσκυνήσουν τον τάφο του ψευτομουφτή Μέτε και ακολούθως έκαναν βόλτες στο κέντρο της πόλης με τον νέο ψευτομουφτή Μουσταφά Τράμπα.


Κι όλα αυτά την στιγμή που γίνεται χαμός στον ΟΗΕ με τις δήθεν καταγγελίες του Ερντογάν.


Παρόντες στο χθεσινό «τουρκικό σόου» σε ελληνικό έδαφος, ο δήμαρχος Μύκης Ξάνθης Δελή Χουσεΐν, ο γιατρός Χουσεΐν Μπαλτατζή, όπως και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, φυσικά ο Τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής και ο πρόεδρος της «τουρκικής ένωσης Ξάνθης», στα γραφεία της οποίας κατευθύνθηκαν όλοι, μετά το προσκύνημα στον τάφο του ψευτομουφτή Μέτε.


Μίλησαν, μάλιστα, σε όλους τους παριστάμενους, ενώ έγιναν δύο «υποδοχές», η πρώτη κάτω από τα γραφεία της «Τουρκικής Ενωσης Ξάνθης» και η δεύτερη κάτω από το γραφείο του ψευτομουφτή Τράμπα, τον οποίο επισκέφθηκαν αμέσως μετά.


Μόλις ολοκληρώθηκε η παρουσία τους στην Ξάνθη μπήκαν και πάλι στο πούλμαν, σαν να βρίσκονται στην Αγκυρα ή στην Κωνσταντινούπολη, με μια εξαιρετική άνεση, και ξεκίνησαν για να πάνε στα Σκόπια!


Στόχος τους, να περάσουν το μήνυμα ότι οργανώνουν σε όλα τα Βαλκάνια δήθεν φιλανθρωπίες, μοιράζουν ρούχα, λεφτά και περνούν το μήνυμα «Η Τουρκία είναι η μαμά πατρίδα στα Βαλκάνια, εμείς θα σας στηρίξουμε».


Το ερώτημα είναι γιατί κανένας από πλευράς ελληνικής κυβέρνησης δεν παρεμβαίνει για να «φρενάρει» τις δραστηριότητες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, που παίζει παιχνίδι σαφώς υπέρ της Τουρκίας σε ελληνικό έδαφος.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/tin-ora-pou-o-erntogan-yvrizei-tin-ellada-ston-oie-eikosi-tourkoi-vouleytes-ekanan-periodeia-stin-thraki/