Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Το Ισραήλ βομβαρδίζει την Συρία

 
Υπουργείο Άμυνας της Συρίας: «Στις 20:00 περίπου σήμερα το απόγευμα, ο ισραηλινός εχθρός στόχευσε το Διεθνές Αεροδρόμιο του Χαλεπίου με πυραυλική επίθεση που προκάλεσε υλικές ζημιές στο αεροδρόμιο.

Ο ”Ζελένσκι” βομβάρδισε και το διεθνές αεροδρόμιο Χαλεπίου αλλά κι αυτό της Δαμασκού!!

To πρακτορείο SANA μεταδίδει: o ισραηλινός εχθρός στόχευσε με πλήθος πυραύλων το διεθνές αεροδρόμιο του Χαλεπίου, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Στρατιωτική πηγή σημείωσε: «Ο ισραηλινός εχθρός απόψε στόχευσε με πυραύλους το Διεθνές Αεροδρόμιο του Χαλεπίου, προκαλώντας υλικές ζημιές στο αεροδρόμιο». Για πρώτη φορά το Ισραήλ βομβάρδισε την ίδια μέρα τα κυριότερα διεθνή αεροδρόμια Συρίας Χαλεπίου και Δαμασκού με διαφορά μιας ώρας. Mετά τη σημερινή επίθεση το αεροδρόμιο Χαλεπίου τέθηκε εκτός λειτουργίας ενώ αυτό της Δαμασκού λειτουργεί κανονικά.

Στρατιωτιική πηγή: Περίπου στις 18-21 μ.μ. σήμερα, ο ισραηλινός εχθρός πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση με έναν αριθμό πυραύλων από την κατεύθυνση της λίμνης Tabarba στα βόρεια της κατεχόμενης Παλαιστίνης, στοχεύοντας ορισμένα σημεία νοτιοανατολικά της πόλης της Δαμασκού.

Συριακό Αραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων – SANA: Η αεράμυνα μας αντιμετωπίζει εχθρικούς πυραύλους στον εναέριο χώρο της Δαμασκού και της υπαίθρου της, καταρρίπτοντας έναν αριθμό από αυτούς.

dimpenews.com

dimpenews.com