Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ρ.Καντίροφ: «Η Ρωσία αν θελήσει μπορεί να συντρίψει οποιονδήποτε δυτικό στρατό»


 «Υπάρχουν πολύ περισσότεροι στρατιωτικοί πόροι από ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί»

O Ρ.Καντίροφ έστειλε το μήνυμά του στους Δυτικούς μέσω Telegram, τονίζοντας πως αν η Ρωσία θελήσει να δείξει την πραγματικής της δύναμη τότε κανείς δεν θα μπορεί να την σταματήσει.

Η Ρωσία είναι μια τεράστια χώρα και υπάρχουν τόσοι πολλοί πόροι σε αυτήν που το ΝΑΤΟ και η Δύση θα κουραστούν να μετρούν και υπάρχουν πολύ περισσότεροι στρατιωτικοί πόροι από ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί.

Mόνο οι μισοί από τους υπαλλήλους που απασχολεί η Ρωσική Ομοσπονδία στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου να επιστρατευθούν, ήτοι 2,5 εκατ., μπορούν «να… κατεδαφίσουν και να συντρίψουν οποιονδήποτε δυτικό στρατό», τονίζει σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov.



Ο ίδιος έγραψε σχετικά στο κανάλι του στο Telegram πως «ακόμα κι αν εξαιρέσουμε τους εφέδρους από την εξίσωση, εξακολουθούμε να έχουμε ένα κολοσσιαίο επιτελείο υπαλλήλων που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έχουν καλή φυσική κατάρτιση και όπλα: το Υπουργείο Έκτακτης Ανάγκης, το FSPP (Δικαστική Ασφάλεια), το FSB (Ομοσποδιακές Υπηρεσίες Ασφάλειας), το FSO (Ασφάλεια του Προέδρου), το SVR (Υπηρεσίες Πληροφοριών), το UFSIN (Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι), το FCS (Τελωνειακή Ασφάλεια), το γραφείο του εισαγγελέα, το ΗΒ.


Μαζί με τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου και τις στρατιωτικές υπηρεσίες, πρόκειται για περίπου 5 εκατομμύρια άτομα που περνούν τακτικά αθλητικά πρότυπα

Το 50% να μείνουν στις θέσεις τους οι υπόλοιποι αρκούν χωρίς τις εφεδρείες

Εάν αφήσετε το 50% των εργαζομένων στις επίσημες θέσεις τους, τότε το δεύτερο μισό από αυτούς 2,5 εκατομμυρίων ανθρώπων δηλαδή, θα κατεδαφίσουν οποιονδήποτε δυτικό στρατό.

Και η εφεδρεία δεν θα χρειαστεί, έγραψε ο Kadyrov.

Κατά τη γνώμη του, οι επικεφαλής αυτών των τμημάτων θα μπορούσαν ήδη τώρα να αρχίσουν να βελτιστοποιούν τη διαδικασία εργασίας.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/r-kantirof-i-rosia-an-thelisei-mporei-na-syntripsei-opoiondipote-dytiko-strato/