Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

+18 Μακελειό. Οι Ουκρανοί βομβάρδισαν και πάλι το κέντρο του Ντόνετσκ προς αποτροπή συμμετοχής στο δημοψήφισμα νεκροί και τραυματίες

 
Διαμέλισαν 14χρονη! Ο Μεντβέντεφ απειλεί με χρήση πυρηνικών! ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το καθεστώς του Κιέβου κατ΄εντολή ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ βομβάρδισε και σήμερα στο ψαχνό στο κέντρο της πόλης Ντόνετσκ με σκοπό ν΄αποθαρρύνει τους πολίτες να συμμετάσχουν στο επικείμενο δημοψήφισμα προσάρτησης στη Ρωσία. 

Την ίδια στιγμή για μια κόμη φορά ο Μεντβέντεφ απειλεί με χρήση οποιουδήποτε όπλου ακόμη και στρατηγικών πυρηνικών όπλων προς υπεράσπιση των αναγνωρισμένων εδαφών από Ρωσία. 

Η σκεπαστή αγορά του Ντόνετσκ κι ένα mini bus γεμάτο κόσμο στοχεύθηκαν υπό βομβαρδισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας το πρωί της Πέμπτης 22/9/22, υπάρχουν νεκροί και τραυματίες. Νεκρή μετά από το διαμελισμό της 14χρονη μαθήτρια.

Κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών της Σκεπαστής Αγοράς, τουλάχιστον 6 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ένας από αυτούς είναι μια14χρονη έφηβη και άλλοι 6 τραυματίστηκαν. Οι πληροφορίες για τα θύματα εξακολουθούν να διευκρινίζονται. Nεκρές γυναίκες αιμόφυρτες στο οδόστρωμα…

Δήλωσε αξιωματικός της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης στο Πρακτορείο Ειδήσεων του Ντονέτσκ:

«Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων ένα 14χρονο κορίτσι», είπε ο αξιωματικός.

Ο δήμαρχος του Ντόνετσκ Αλεξέι Κουλεμζίν δήλωσε ότι ο αριθμός των τραυματιών αυξήθηκε επίσης σε έξι.

Νωρίτερα την Πέμπτη, ουκρανικοί ένοπλοι σχηματισμοί άνοιξαν πυρ στο κέντρο του Ντονέτσκ χτυπώντας την εσωτερική αγορά, τα ανθοπωλεία και ένα μίνι λεωφορείο της διαδρομής 38.

Ο ατλαντικο-ουκρανικός στρατός ήθελε σήμερα εκδίκηση για την προκήρυξη των δημοψηφισμάτων, τα οποία η Ουκρανία πίστευε ότι απέφευγε και τα οποία θα οδηγήσουν σε σημαντική απώλεια του 20% της επικράτειάς της.

Η αγορά του Ντόνετσκ ήταν στόχος και χτυπήθηκε. Και οι πυροβολισμοί στις αρχές του απογεύματος συνεχίστηκαν. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, υπάρχουν πολλά θύματα, ειδικά στη συνοικία Vorochilovsky. Τουλάχιστον 6 άμαχοι σκοτώθηκαν και 6 τραυματίστηκαν.

To Σαββατοκύριακο θα είναι καθοριστικό… αν χτυπήσουν το δημοψήφισμα όλα είναι ανοιχτά.

dimpenews.com