Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Παγκόσμια οργή από την ανακοίνωση του Μπούρλα της Pfizer ότι μολύνθηκε πάλι από Covid!Παγκόσμια οργή από την ανακοίνωση του Μπούρλα της Pfizer ότι μολύνθηκε πάλι από Covid!
Το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Twitter – έξαλλοι οι χρήστες!
«Έχω διαγνωστεί θετικός στον COVID. Νιώθω καλά και χωρίς συμπτώματα. Δεν έχω κάνει ακόμη τη αναμνηστική δόση του επικαιροποιημένου εμβολίου , καθώς ακολουθούσα τις οδηγίες του CDC για να περιμένω 3 μήνες από το προηγούμενο κρούσμα μου COVID που ήταν στα μέσα Αυγούστου. Ενώ έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο, ο ιός είναι ακόμα μαζί μας».

Με αυτά τα λόγια ο Άλμπερτ Μπουρλά της Pfizer ανακοίνωσε ότι προσβλήθηκε πάλι από κορονοϊό…

Ήταν ο ίδιος άνθρωπος που πανηγύριζε πριν το εμβόλιο βγει στην κυκλοφορία, ότι κατά τις δοκιμές της τρίτης φάσης (800 άτομα στη Ν. Αφρική) αποδείχτηκε ότι προσφέρει 100% ανοσία!

Όταν λοιπόν τον Αύγουστο είχε ανακοινώσει πως είχε προσβληθεί (πάλι) από κορονοϊό, ο πρώην υφυπουργός υγείας Παύλος Πολάκης είχε κάνει μία ειρωνική ανάρτηση στο Twitter:

Εννοείται πως κάτω από την πρόσφατη ανάρτηση Μπουρλά, έχουν αναρτηθεί δεκάδες οργισμένα σχόλια που αμφισβητούν πλέον όχι μόνο την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, αλλά τον κατηγορούνε ευθέως για εξαπάτηση.

Δείτε την ανάρτηση του επικεφαλής της Pfizer: