Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Πολυάριθμοι Γάλλοι στρατιωτικοί έφθασαν στην Οδησσό σύμφωνα με γαλλικές πηγές εν μέσω εκκωφαντικής σιωπής του Γαλλικού Κοινοβουλίου Πολλοί Γάλλοι στρατιώτες έφθασαν στην Οδησσό ενώ μαζική κινητοποίηση ΝΑΤΟ-ικών και αμερικάνικων στρατευμάτων στα σύνορα Πολωνίας-Ουκρανίας. 

Η Ρωσία δεν μπήκε στον αστερισμό της επιστράτευσης για την Ουκρανία αλλά για κάτι μεγαλύτερο. Πολυάριθμοι Γάλλοι στρατιωτικοί έφθασαν στην Οδησσό σύμφωνα με γαλλικές πηγές εν μέσω εκκωφαντικής σιωπής του Γαλλικού Κοινοβουλίου. Ενώ μαζικές κινήσεις ΝΑΤΟικών κι Αμερικάνικων στρατευμάτων παρατηρούνται στα σύνορα Πολωνίας Ουκρανίας. Όλα δείχνουν πως μια σύγκρουση μετωπική των μεγάλων δυνάμεων είναι αναπόφευκτη ή στην καλύτερη περίπτωση είναι κινήσεις τακτικής προς άσκηση πίεσης.

”Φαίνεται ότι ετοιμάζεται μια επίθεση πλήρους κλίμακας.
Η Ρωσία δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να κονιορτοποιήσει αυτή την επίθεση…”

AFP: Η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει μία ή περισσότερες τακτικές πυρηνικές βόμβες κατά της Ουκρανίας

Πυροδοτώντας μια πυρηνική βόμβα με απόδοση από 0,3 έως 100 κιλοτόνους πάνω από το νερό ή στην ατμόσφαιρα πάνω από την Ουκρανία, ο ρωσικός στρατός θα δημιουργήσει έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό που θα απενεργοποιήσει τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Ο Josep Borrell προειδοποίησε ότι ο Πούτιν δεν μπλοφάρει για τη χρήση πυρηνικών όπλων. Ο Μπορέλ είπε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να λάβει στα σοβαρά την προειδοποίηση του Πούτιν για τη χρήση πυρηνικών όπλων. Ο πολιτικός προτείνει να αναζητηθεί μια «διπλωματική λύση» που θα ταίριαζε σε όλα τα μέρη της σύγκρουσης.

dimpenews.com