Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χτυπήθηκε και καταστράφηκε από τους Ρώσους το φορτίο όπλων που έστειλε ο Κ.Μητσοτάκης στο ουκρανικό καθεστώς!


 Χιλιάδες πολύτιμες ρουκέτες των 122 χλστ., αντιαρματικά βλήματα των RPG-18 και εκατοντάδες ΑΚ-47 Καλάσνικοφ με εκατομμύρια σφαίρες, αντί να είναι στις αποθήκες του ΕΣ κάηκαν άδοξα στην Ουκρανία - «Εξαερώθηκε» η αποθήκη που τα έκρυβαν

Ένα συντριπτικό χτύπημα υπέστησαν οι οι δυνάμεις του καθεστώτος του Κιέβου καθώς οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν μεγάλη αποθήκη στην οποία φυλάσσονταν και τα όπλα που έστειλε ο Κ.Μητσοτάκης.

Φαίνεται ότι η αποθήκη που τα έκρυβαν «εξαερώθηκε» σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ρωσικά μέσα.​​​​​

Σημειώνουμε ότι η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη (και χωρίς να έχει λάβει εντολή από το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών) είχε αποφασίσει και είχε αποστείλει μέσω αεροσκαφών από τις αποθήκες του Στρατού χιλιάδες ρουκέτες των 122 χλστ. οι οποίες εστάλησαν μέσα στα κουτιά τους στην Ουκρανία!

Έτσι με μία κίνηση η κυβέρνηση πετυχαίνει να αφήσει με ελάχιστες ρουκέτες τα RM-70 και να έχει εν συνεχεία δικαιολογία να τα αποσύρει από τα νησιά!

Εκτός αυτών όμως αποστάλθηκαν τυφέκια τύπου καλάσνικοφ με εκατομμύρια σφαίρες, αλλά και αντιαρματικά και συγκεκριμένα όπλα τύπου RPG-18, τα οποία η χώρα μας έχει προμηθευτεί πριν από αρκετά χρόνια, μετά την κατάρρευση της Ανατολικής Γερμανίας. Έχει ληφθεί μέριμνα, όμως, ως προς το End User Certificate (πιστοποιητικό τελικού χρήστη) αυτά να μην προέρχονται απευθείας από τη Ρωσία.

Σημειώνουμε ότι στην αποθήκη βρίσκονταν και όπλα που έστειλαν τόσο οι βαλτικές δημοκρατίες όσο και η Γερμανία δείχνοντας έτσι την άριστη πληροφόρηση που είχε ο ρωσικός στρατός τόσο για την μεταφορά αλλά και για το μέρος που θα τοποθετηθούν.

Έτσι κάνουν πράξη τις προειδοποιήσεις τους για χτυπήματα αποθηκών και κονβόι των δυτικών καθώς μέσω του ΥΠΕΞ τους οι Ρώσοι είχαν πει ότι «Θα κτυπήσουν την στρατιωτική βοήθεια που στέλνουν διάφορες στο ουκρανικό καθεστώς», δηλαδή τις χώρες του ΝΑΤΟ και μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ειδικά αυτή που περιλαμβάνει επιθετικά όπλα, όπως οι ρουκέτες των 122 χλστ. που έστειλε για τα ουκρανικά ρουκετοβόλα η κυβέρνηση Μητσοτάκη!

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/1062828_rosika-stratigika-htypimata-katastrafike-apothiki-poy