Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ Ανθρωπόμορφα ναζιστικά τέρατα του Ζελένσκι με πρακτικές ΙSIS μαστιγώνουν δημοσίως ξεγυμνωμένους πολίτες που έχουν δέσει σε στύλους!




Στο Κίεβο περιφέρουν γυμνούς αντιφρονούντες και στα γεννητικά όργανα έδεσαν το κορδόνι του Αγ. Γεωργίου. Οι σταυρωμένοι του Κιέβου.

 Οι Στυλίτες Μάρτυρες στη νεοΧιτλερική Ουκρανία. ΝΑΤΟ- ΕΕ- ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ !ΒΙΝΤΕΟ.

Ανθρωπόμορφα ναζιστικά τέρατα του Ζελένσκι εφαρμόζουν πρακτικές ΙSIS μαστιγώνοντας δημοσίως πολίτες που έχουν δέσει σε στύλους στην πόλη Lutsk στην τ. Ουκρανία. Τους έχουν γυμνώσει και τους μαστιγώνουν. Αυτά τα καθάρματα εξοπλίζει η Δύση. Με αυτά τα καθάρματα συμμάχησε το ΝΑΤΟ και η ΕΕ. Αυτή είναι η Δημοκρατία και η Ελευθερία της Δύσης….Ωμή βαρβαρότητα ακρότητες και στο Κίεβο. Τα Τάγματα Θανάτου που εξοπλίζει η Δύση και χρηματοδοτεί η ΕΕ στο Κίεβο περιφέρουν γυμνούς αντιφρονούντες και στα γεννητικά όργανα έδεσαν το κορδόνι του Αγ. Γεωργίου. Και σε άλλες πόλεις βασανισμένοι πολίτες δεμένοι σε στύλους…..Οι τιμωρητικές επιχειρήσεις του Δεξιού Τομέα του Τάγματος Αζόφ του Svoboda σε πλήρη εξέλιξη. Οι σταυρωμένοι του Κιέβου. Οι Στυλίτες Μάρτυρες στη νεοΧιτλερική Ουκρανία. Χαλέπι το Κίεβο ίδιες εικόνες…..

Οι ίδιες πρακτικές που ακολούθησαν οι Μπαντεριστές όταν κρεμούσαν παιδιά της Πολωνίας στα δέντρα…

Χαλέπι

dimpenews.com