Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

O Eντολοδόχος και μισέλληνας της Νέας Τάξης Μάθιου Νίμιτς, απεργάζεται την διάσπαση και την αλλαγή των συνόρων μας

Ο Νίμιτς υπερασπίζεται την «ταυτότητα» των Σκοπιανών και περιφρονεί την ταυτότητα των Ελλήνων
Με νέες του δηλώσεις προκαλεί ξανά ο Μάθιου Νίμιτς.
 Δεν συμπεριφέρεται ως ουδέτερος διαμεσολαβητής και τάσσεται ανοιχτά υπέρ των αλυτρωτικών θέσεων των Σκοπίων. Αυτή η συμπεριφορά του 78χρονου Νίμιτς είναι απαράδεκτη και υπονομεύει την κάθε προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος, ενώ από ό,τι φαίνεται δεν εννοεί να καταλάβει ότι η Ελλάδα είναι η σύμμαχος των ΗΠΑ και του Ισραήλ και όχι το κρατίδιο. Βεβαίως ο Μάθιου Νίμιτς είναι του «συστήματος» Κλίντον και ως εκ τούτου οι απόψεις του δεν συμβαδίζουν με την κοινή γεωπολιτική αρχιτεκτονική της ελληνικής κυβέρνησης και της κυβέρνησης Τραμπ.
  
Σε κάθε περίπτωση, ο 78χρονος Νίμιτς οφείλει να σταματήσει να προκαλεί την ελληνική κοινή γνώμη και να υπονομεύει τις προσπάθειες επίλυσης. Ο ρόλος του είναι του αγγελιοφόρου σε μια διμερή διαπραγμάτευση. Πρέπει να του γίνει σαφές, ότι τα κοινά συμφέροντα Ουάσιγκτον, Αθήνας και Ιεροσολύμων είναι η ατζέντα που καλείται να εξυπηρετήσει και όχι σχεδιασμοί του Τζορτζ Σόρος.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Euronews για την πορεία των διαπραγματεύσεων σχετικά με την επίλυση του ονοματολογικού, ερωτηθείς για τα θέματα ταυτότητας και εθνικότητας, στα οποία ο κ. Ντιμιτρόφ εμφανίστηκε αδιάλλακτος, τόνισε ότι «όλα τα έθνη έχουν την δική τους αντίληψη για την ταυτότητα τους και το να διαταραχθεί αυτό είναι δύσκολο για κάποιον να το αποδεχθεί.
»Τα θέματα που είναι υπό διαπραγμάτευση έχουν να κάνουν με το όνομα της χώρας» ξεκαθάρισε ο κ. Νίμιτς.
Επεσήμανε ότι «τα θέματα που είναι υπό διαπραγμάτευση έχουν να κάνουν με το όνομα της χώρας. Η λύση σε αυτό το θέμα δεν πρέπει να επηρεάσει την ταυτότητα των [Σκοπιανών] πολιτών», είπε, αδιαφορώντας προκλητικά για το πώς επηρεάζεται η ταυτότητα των Ελλήνων.
Οι Έλληνες δηλαδή δεν έχουν ταυτότητα που τους σφετερίστηκαν οι Σκοπιανοί; Δεν το σκέφτηκε αυτό ο κ. Νίμιτς, δεν του πέρασε από το μυαλό.
Ή μήπως η ψευδομακεδονική ταυτότητα των Σκοπιανών δεν είναι το θεμέλιο του κάθε αλυτρωτισμού τους; Ούτε αυτό το σκέφτηκε ο κ. Νίμιτς; Πόσα δεν σκέφτηκε τελικά αυτός ο άνθρωπος; Είναι και κάποιας ηλικίας.
Οι Σκοπιανοί έκλεψαν και σφετερίστηκαν ταυτότητα του ελληνικού έθνους. Τι θα γίνει τώρα δηλαδή; Μονά ζυγά των Σκοπιανών; Δεν πάει έτσι κ. Νίμιτς. Κι εάν δεν μπορείτε να το καταλάβετε, στα 78 σας χρόνια μπορείτε και να κάνετε στην άκρη μήπως και αναλάβει τη διαπραγμάτευση άνθρωπος που ζει στο 2018 και όχι στο 1995. Άνθρωπος που να αντιλαμβάνεται τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Δύσης και όχι τις ιδεοληψίες της παρέας του