Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Η ISIS απειλεί οτι θα καταλάβει τα Βαλκάνια!

To Iσλαμικό Κράτος με νέο βίντεο απειλεί τα Βαλκάνια.
Το βίντεο αυτό ανέβηκε σε κανάλι του YOUTUBE το  Put Hilafeta που περιέχει αρκετά βίντεο ανάλογου περιεχομένου ριζοσπαστικού ισλάμ.
Το μυστηριώδες βίντεο φορτώθηκε στο YouTube με τίτλο « Είμαστε το Ισλαμικό χαλιφάτο kasida ».Η Κροατία στοχοποιείται αλλά όχι μόνον αυτή.
Οι τζιχαντιστές ανακοινώνουν την επερχόμενη νίκη τους κατά Κροατίας,Σερβίας,Βοσνίας,Μοντενέγκρο,Αλβανίας,Σκοπίων,Κοσσόβου ή και του συνόλου των Βαλκανίων. Το βίντεο δημοσιοποιήθηκες τις 10 Ιουλίου στο YouTube.
dimpenews.com H ISIS ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
Play Video
Open Volume Control
0:00 / 2:36
Enable HD Quality
Enable Fullscreen Mode
Στην αρχή του βίντεο αναφέρεται μήνυμα του Μωάμεθ από τη συλλογή hadith Bukhari και  Muslim:Με διέταξε να τους πολεμάω μέχρι να ομολογήσουν ότι δεν υπάρχει άλλος Θεός πλην του Αλλάχ και ότι ο Μωάμεθ είναι ο προφήτης του ώσπου να αποδώσουν την οφειλόμενη λατρεία και zakat ελεημοσύνη……».
Στη συνέχεια το βίντεο περιλαμβάνει θρησκευτικούς ύμνους απειλητικούς για τα Βαλκάνια.Cayuvygygui
Χαίρετε Βαλκάνια έρχονται για εσάς καλύτερες ημέρες,έρχονται οι μουσουλμάνοι,είμαστε ένα ισλαμικό χαλιφάτο.Χαίρε και συ ω Σερβία θα γίνετε μέρος του ισλαμικού κόσμου ακόμη και παρά την θελήσή σας,είμαστε το Ισλαμικό χαλιφάτο.
Χαίρε Κροατία θα πέσει η δημοκρατία σου και θα εγκαθιδρυθεί ο νόμος του θεού η δικαιοσύνη ……
Χαίρε Μοντενέγκρο θα φθάσουμε σύντομα. Εσείς θα είστε οι νέοι τόποι μας είμαστε το Ισλαμικό χαλιφάτο.Βοσνία Ερζεγοβίνη από τους μουτζαχεντίν θα πέσουν τα κεφάλια των απίστων κι αποστατών….
Χαίρετε Αλβανία,Κόσσοβο,Σκόπια εμείς θα φέρουμε τη σαρία είμαστε ένα Ισλαμικό χαλιφάτο.
Ομπάμα η νίκη ανήκει σε εμάς είμαστε οι γιοι του ισλάμ είμαστε ένα Ισλαμικό χαλιφάτο.Chyvyglgui
Σε συνδυασμό με τις αποκαλύψεις της ρωσίδας ακαδημαικού για γεγονόατα στα Βαλκάνια τον Αύγουστο το μήνυμα θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψην από τις αρμόδιες αρχές κι από τους λαούς των Βαλκανίων.(jutarnji)Cvvyllyggli
« Συνεχίζετε να προχωράτε μουτζαχεντίν η Μέκκα η Μεδία η Ιερουσαλήμ και η Ρώμη είναι το νέο σας ραντεβού  » απόσπασμα από άρθρο από την ισλαμιστική σελίδα που εκπέμπει στα σέρβικα …….την  Put Hilafeta.dimpenews.com