Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Το ερώτημα είναι ποιός αγοράζει το πετρέλαιο τους,όταν υποτίθεται οτι ολόκληρη η υφήλιος τους πολεμά

Λύση στην οικονομική κρίση και στην ανεργία δίνει η ISIS σε όσους επιθυμούν να εργαστούν και να πληρωθούν καλά!Φυσικά το σχόλιο μας είναι καθαρά ειρωνικό και καυστικό αφού πρόκειται για στυγνούς ελεεινούς μισθοφόρους δολοφόνους!
Θέση εργασίας από την ISIS με 225.000 δολάρια το χρόνο Βαγδάτη – Η ISIS (Islamic State of Iraq and Syria)
διαφημίζει μία νέα θέση εργασίας για τη διεύθυνση ενός διυλιστηρίου πετρελαίου, που έχει πλέον στην κατοχή της, με τον ανταγωνιστικό μισθό των $ 225.000 το χρόνο. Πλέον, η οργάνωση ψάχνει προσωπικό από ολόκληρο τον κόσμο, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν υπάρχει πακέτο ασφάλισης και υγειονομικής περίθαλψης…
 
Αναφορές των μέσων ενημέρωσης υποστήριζαν στο παρελθόν ότι η ομάδα των τζιχαντιστών αγωνίζεται για να διακόψει τη λειτουργία των πετρελαιοπηγών σε Ιράκ και τη Συρία. Αντίθετα, αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι η χρήση των εγκαταστάσεων, για να αυξηθούν τα κέρδη και να αφιερωθούν μεγαλύτερα ποσά στους σκοπούς της οργάνωσης.
 
Η αποκάλυψη αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει ένα νέο γύρο συζητήσεων σχετικά με τις πηγές εισοδήματος της σκληροπυρηνικής σουνιτικής ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι από την Κυριακή που μας πέρασε, το λεγόμενο Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Συρίας (ISIS) διαφημίζει, με καταχώρηση του, τη συγκεκριμένη προσφορά εργασίας στη βιομηχανία πετρελαίου.
 
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η ISIS στην προσπάθεια της να αυξήσει τα έσοδα της, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα διαχείρισης των κοιτασμάτων πετρελαίου, που φυσιολογικά διακόπτουν τη λειτουργία τους σε Ιράκ και τη Συρία, λόγω των πολεμικών επιχειρήσεων και των μεταβολών των δυνάμεων εξουσίας στην περιοχή. Έτσι, έχει φτάσει στο σημείο να ψάχνει για ένα νέο διαχειριστή του διυλιστηρίου πετρελαίου, με μισθό 225.000 δολαρίων το χρόνο.
 
Ο υποψήφιος θα πρέπει να εργάζεται σε νευραλγικό πόστο στη βιομηχανία πετρελαίου, κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε πιθανώς μία από τις λιγότερο ελκυστικές προσφορές εργασίας, εξαιτίας των ιδιαίτερων κινδύνων που ανακύπτουν μέσα από τη μελλοντική συνεργασία του με την ISIS. Η εξτρεμιστική ομάδα έχει έρθει σε επαφή με παράγοντες της μαύρης αγοράς για να διαφημίσει την προσφορά εργασίας για τη θέση διαχείρισης.
 
Οι μαχητές της ISIS έχουν κατορθώσει να ελέγξουν τουλάχιστον 12 πετρελαιοπηγές στο Ιράκ και τη Συρία, ενώ πωλούν πετρέλαιο στη μαύρη αγορά από τον Ιούνιο. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την επίσημη επιβεβαίωση ότι η ISIS είναι μια από τις πλουσιότερες τρομοκρατικές οργανώσεις που έχει υπάρξει ποτέ.
 
Όπως έχει παρουσιάσει στο παρελθόν το grnea.gr, οι μαχητές της ISIS έχουν προκαλέσει μια παγκόσμια φρενίτιδα, λόγω των βάναυσων εγκλημάτων τους, όπως οι αποκεφαλισμοί, οι μαζικές δολοφονίες και οι βιασμοί. Η ISIS ανακήρυξε τη δημιουργία Χαλιφάτου με την κατάληψη μεγάλου μέρους της περιοχής μεταξύ του Βορείου Ιράκ και της Συρίας, υπό την ηγεσία του Αμπού Μπακρ Αλ-Μπαγκντάντι, ενώ πρόσφατα προκάλεσε στρατιωτικές επεμβάσεις εναντίον των μαχητών της από την αμερικανική ηγεσία, σε συνεργασία με δυτικές χώρες, αλλά και χώρες της ευρύτερης περιοχής.
 
Η είδηση ​​αυτή έρχεται μια ημέρα αργότερα από τις κατευθυντήριες γραμμές που έδωσε η ISIS για τη γυναίκα και για το πώς θα πρέπει να είναι η “απόλυτη σύζυγος του τζιχαντιστή”. Σύμφωνα λοιπόν με τους νέους κανόνες, που ορίστηκαν από την ηγεσία της οργάνωσης, οι γυναίκες δεν πρέπει ποτέ να αναλαμβάνουν ρόλο στη μάχη σαν μαχητές, αλλά μπορούν να συμβάλουν στην τζιχάντ μέσω της “θηλυκής χειρωνακτικής εργασίας”, όπως το μαγείρεμα και η φροντίδα των αγωνιστών.
 
Το ερώτημα που παραμένει φυσικά για τον κάθε ενδιαφερόμενο που σκέφτεται να υποβάλει το βιογραφικό του για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας είναι αν αυτή συνοδεύεται από αποκεφαλισμό σε περίπτωση απώλειας κερδών…