Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Πρόκειται για μάχιμο επαγγελματία στρατιωτικό.

συνεργάτιδάς μας Ν.Π > Σε συνομιλία που είχαμε σήμερα με τον 25χρονο γάλλο διοικητή σερβικής καταγωγής της Διεθνούς ταξιαρχίας των εθελοντών που επιχειρούν στο Ντονμπάς και παράλληλα επικεφαλή της μονάδας των Σέρβων μαχητών Nικολάι Πέροβιτς μας ανέφερε ότι υπάρχει έλλειψη τροφίμων στις τάξεις των μαχητών και όπως χαρακτηριστικά μας είπε ο ίδιος προσωπικά έχει χάσει 10 κιλά από τις κακουχίες. Πρόκειται για μάχιμο επαγγελματία στρατιωτικό.
Ήταν 20 χρονών όταν πολέμησε στο Αφγανιστάν.

Σε αυτόν τον πόλεμο πολέμησε κατά φανατικών αλλά και εναντίον ανθρώπων που υπερασπίστηκαν τη γη τους.Δεν το μετανιώνει γιατί μετά από αυτόν τον πόλεμο συνειδητοποίησε πως λειτουργεί το σύστημα.
Έχει υπό την εποπτεία του ένα χωριό και κατασκεύασε μαζί με τους άνδρες του έναν μεγάλο ξύλινο σταυρό και τον τοποθέτησε σε ένα του σταυροδρόμι για προστασία.Το έκανε από σεβασμό στους κατοίκους και όχι για επίδειξη της πίστης του γιατί η πίστη είναι προσωπικό θέμα εξήγησε. Έχει οικογένεια που την αγαπάει περισσότερα από όλα.Ο πατέρας του είναι αντιμιλλιταριστικός τύπος αλλά αυτός από μικρό παιδί ήθελε να είναι στον στρατό και θεωρεί ότι αυτό του πάει και το έχει στο αίμα του. Οι συνθήκες υγειινής επίσης είναι πολύ δύσκολες. Για 2 βδομάδες ήταν χωρίς μπάνιο στην μάχη.Ο στόχος μας δεν είναι να αντιγράψουμε αυτούς τους μεγάλους ήρωες αλλά να επινοήσουμε νεόυς ήρωες ισχυρίστηκε αναφερόμενος στον έλληνα Θανάση που στις 18 Νοεμβρίου έπεσε μαχόμενος στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ.Άκουσα να μιλούν γι αυτόν,έπρεπε να είναι στη δική μας ταξιαρχία ,τώρα θα ζούσε.Δηλώνει δεν είμαστε ποτέ αρκετά νέοι για να αλλάξουμε τον κόσμο.Θεωρεί τον εαυτό του ίσως και λίγο ιδεαλιστή. Θέλω να πολεμήσω τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό που δημιουργεί πολέμους παντού στον κόσμο δήλωσε ενώ αναφορικά με την κατάσταση στη Νέα Ρωσία τόνισε ότι πρέπει να πολεμήσουμε αυτόν τον εχθρό.Όταν είδε τις σφαγές του ρωσικού πληθυσμού στο Ντονμπάς θεώρησε ότι δεν μπορεί να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και ν΄αφήσει τους ναζιστές να σκοτώνουν τις οικογένειες και πήγε στην Ανατολική Ουκρανία.Φέρει τατού στο δεξί μπράτσο που παριστάνει ένα σπαθί που όπως μας είπε συμβολίζει τον Ιησού να καρφώνει ένα δράκο (φίδι με πτερύγια) που αντιπροσωπεύει την κόλαση.Έχει επίσης τον παντεπόπτη οφθαλμό και όπως μας είπε χαριτολογώντας δεν είναι των ιλλουμινάτι.Φέρει κι άλλο τατού με τον Μιχαήλ να καταβάλει με σπαθί τον σατανά.

http://www.dimpenews.com

http://greeknation.blogspot.gr/2014/11/blog-post_604.html#more