Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

(Vid) Δεν είναι εικόνες από τον τρωϊκό πόλεμο, αλλά από την εποχή της παγκοσμιοποίησης!



Οι πρόδρομοι του αντιχρίστου, κατάφεραν ένα πλήγμα σε ένα ειρηνικό κράτος το οποίο ποτέ δεν ειχε εχθροπραξίες με τους γείτονες του. Ένας ηγέτης που επι 42 χρόνια στεκόταν άξιος πατριώτης του έθνους του , αναγνωρισμένος από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του κόσμου, ξαφνικά κείτεται σαν σφαγμένο ζώο στο χώμα ζωσμένος από άνανδρους κανίβαλους και πράκτορες της παγκοσμιοποίησης. Φοβερό βίντεο και μη κατακριτέο ούτε από ηγέτες κρατών αλλα και ουτε και από τους ‘γνωστούς δημοσιογράφους’ των ΜΜΕ.
Κανένας δεν σχολίασε αυτό το βίντεο αρνητικά, μα που βρισκόμαστε; σε τι χρονολογία ζούμε; Έτσι ξαφνικά συνηθίσαμε να  ‘μπαίνουν’ στα σπίτια μας αυτά τα κανιβαλιστικά βίντεο με θεατές παιδιά σε οικογένειες και με εμάς τους ενήλικες να τρώμε στο τραπέζι και να βλέπουμε στην τηλεόραση αυτό το θέαμα απο άλλη εποχή;! Μα θα μου πείτε ότι στην άλλη π.χ εποχή τους νεκρούς τους σέβονταν, ενώ σήμερα...
Αυτές οι σκηνές έκαναν τον γύρο του κόσμου μόνο και μόνο για ένα λόγο. Να παραδειγματιστούν οι επόμενοι αρχηγοί κρατών, ότι όποιος αντισταθεί στην λαίλαπα του αντίχριστου αυτού κόσμου, θα έχει την ίδια μοίρα, με τον Καντάφι. Και φυσικά μιλάμε για ηγέτες που θα θυσιαστούν για την πατρίδα τους μέχρι εσχάτων και όχι για πουλημένα ανδρείκελα Του Ευρώ!!!