Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Βαφτίστηκε η κόρη του αδικοχαμένου Μανώλη Καντάρη.

Πριν από πέντε μήνες η δολοφονία του συγκλόνισε την Ελλάδα και όλοι μιλούσαν για το πατέρα που δεν πρόλαβε να δει το αγέννητο παιδί του.
Πριν από λίγες ημέρες, η κορούλα του Μανώλη Καντάρη βαφτίστηκε στην εκκλησία που ο ίδιος είχε παντρευτεί με τη γυναίκα της ζωής του.
Ο θάνατος του Μανώλη Καντάρη ήρθε ξαφνικά το πρωινό της 10 Μαϊου όταν κατέβηκε από το σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας για να φέρει το αυτοκίνητό του από το πάρκινγκ και να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο. Το παιχνίδι που τους επεφύλασσε η μοίρα, τραγικό. Τρεις αλλοδαποί του επιτέθηκαν προκειμένου να του αποσπάσουν τη βιντεοκάμερα που κρατούσε για να απαθανατίσει τις στιγμές της γέννησης του παιδιού του που θα ακολουθούσαν.
Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό, επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει. Η γυναίκα του και η πεθερά του, που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβησκν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.

«Και το όνομα αυτής, Εμμανουέλα»
Η φράση του ιερέα έφερε δάκρυα στα μάτια των συγγενών που παραβρέθηκαν στη βάφτιση της κόρης του Μανώλη Καντάρη στις 24 Σεπτεμβρίου στο Κατάκολο Ηλείας. Το κοριτσάκι για το οποίο μιλούσε σοκαρισμένη  η κοινή γνώμη πριν ακόμη γεννηθεί, πήρε το όνομα του πατέρα της. Παρούσες στο μυστήριο ήταν και οι δύο κόρες του Μανώλη Καντάρη από τον πρώτο του γάμο και φυσικά το δίχρονο αγοράκι που είχε αποκτήσει με τη δεύτερη σύζυγό του Σιμόνα Βιρτζίλι.

Η γιατρός από το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, δεν επέστρεψε ποτέ στο διαμέρισμα που έμενε με τον σύζυγό της. Σήμερα, ζει στον Πύργο Ηλείας μαζί με τη μητέρα της προσπαθώντας να μεγαλώσει τα δύο παιδιά που της χάρισε ο αδικοχαμένος σύζυγός της.

newpost.gr
newsletter.jpg