Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ματωμένη κυβέρνηση - Απέκρυψαν τον θάνατο του διαδηλωτή!


(Ανανέωση 18.31) Κλινικά νεκρός είχε μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό ο άτυχος 53χρονος διαδηλωτής και η κυβέρνηση απέκρυψε τον θάνατό του (!) προκειμένου οι οργισμένοι πολίτες-διαδηλωτές να αποπροσανατολιστούν και να μην προχωρήσουν σε πράξεις αντεκδίκησης εναντίον των αστυνομικών και των προβοκατόρων.
Φυσικά, είναι ερευνητέο το αν πέθανε από ανακοπή καρδιάς ή από κτύπημα.
 Πάντως η ανακοίνωση του Ευαγγελισμού αναφέρει ότι ο θάνατος του άτυχου διαδηλωτή προήλθε από ανακοπή καρδιάς (Ανανέωση 17.50) Ο πρώτος νεκρός: Ξεψύχησε ο βαριά τραυματισμένος 53χρονος οικοδόμος διαδηλωτής που είχε μεταφερθεί στον "Ευαγγελισμό με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Κάποιοι λένε ότι έπεσε από ένα ικρίωμα, κάποιοι άλλοι ότι κτυπήθηκε από τα ΜΑΤ και κάποιοι τρίτοι ότι δέχτηκε πέτρα κουκουλοφόρων.
Ο 53χρονος άντρας ήταν οικοδόμος στο επάγγελμα και μέλος του ΠΑΜΕ.
 Στον "Ευαγγελισμό" εξακολουθούν να καταφθάνουν τραυματίες που έχουν δεχτεί πέτρες στο κεφάλι απόμκουκουλοφόρους-προβοκάτορες. Μάλλον δικό τους θύμα είναι και ο νεκρός.
Η ουσία είναι ότι μετράμε τον πρώτο νεκρό και τον τέταρτο συνολικά από τότε που η κυβέρνηση "έδεσε" την χώρα με το Μνημόνιο. Πόσοι ακόμα για να σπάσουν οι αλυσίδες;