Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Και ενώ όλοι ασχολούνται με την οικονομική κρίση οι αλλοδαποί κατασφάζουν τους Έλληνες.

Η κατάσταση στο κέντρο έχει ξεφύγει εντελώς, καθώς μαχαιροβγάλτες αλλοδαποί, οι οποίοι τυγχάνουν βοήθειας από διάφορες ΜΚΟ, επιτίθενται σε οποίον βρουν μπροστά τους.
 Στην οδό Μαιζώνος, κοντά στην Ομόνοια του κινδύνου και της παρανομίας, σήμερα το πρωί, αστυνομικός που υπηρετεί στην ασφάλεια, δέχθηκε επίθεση από δύο αλλοδαπούς, Μαροκινούς (που αργότερα δήλωσαν Παλαιστίνιοι), με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο λαιμό. Πρόλαβε όμως και τραυμάτισε στο πόδι με το υπηρεσιακό του όπλο τον έναν εκ των δραστών, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος (πρόκειται για ανήλικο 17 ετών).
 Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε και ο ίδιος στο νοσοκομείο, απ' όπου αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Οι αλλοδαποί κακοποιοί, οργιάζουν...
Επίσης: αλλοδαποί ξυλοκόπησαν και χτύπησαν μετανάστη από τη Γεωργία, στην οδό... Φιλελλήνων, λίγα μέτρα από το Σύνταγμα! Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, η συμμορία των «ήσυχων» που λυμαίνεται τα Μεσόγεια, ξαναχτύπησε. Μέσα σε λίγη ώρα, αλλοδαποί άδεισαν δύο σπίτια, βρήκαν κλειδιά ΙΧ και τα πήραν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Όλα αυτά έγιναν στα Σπάτα κι ενώ οι ένοικοι κοιμούνταν. Σύμφωνα με την Ασφάλεια, τα μέλη αυτής της συμμορίας μπαίνουν στα σπίτια χωρίς να γίνονται αντιληπτοί και αφαιρούν ότι τους «γυαλίσει», ενώ έχουν τη συνήθεια να αποχωρούν με τα αυτοκίνητα των θυμάτων τους.Αλβανικές «ανδραγαθίες» Επίσης, συνελήφθη και άλλο ένα τέκνο της πολυπολιτισμικότητας, Αλβανός υπήκοος, ο οποίος έκοβε βόλτες με αυτοκίνητο το οποίο είχε κλέψει, όταν και βρήκε τα κλειδιά του στη διάρκεια διάρρηξης εξοχικού σπιτιού, έξω από τη Χαλκίδα. Είχε όμως την ατυχία να πέσει σε μπλόκο της ΕΛΑΣ...
 Τα ίδια έκαναν και δύο Αλβανοί στα Παλατίτσια Ημαθίας. Έκλεψαν αυτοκίνητο και κινούνταν με αυτό επί δύο ημέρες, με αποτέλεσμα να συλληφθούν. Σημειώνουμε εδώ ότι συνελήφθη εκ νέου στη Γλυφάδα Αλβανός, ο οποίος, από τον Ιούνιο που αποφυλακίστηκε από τον Κορυδαλλό, ευθύνεται για δεκάδες διαρρήξεις και κλοπές πολυτελων αυτοκινήτων στα νότια προάστια των Αθηνών. Τέλος, σοβαρό πρόβλημα έχει δημιουργήσει σε Ήπειρο & Θεσσαλία συμμορία, πιθανώς Αλβανών, οι οποίοι κλέβουν σοδειές αγροτών.

http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9345:Όργιο-εγκληματικότητας-από-αλλοδαπούς-κακοποιούς&catid=87:epikairotita&Itemid=277