Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Παλλαϊκή εξέγερση κατά της κυβέρνησης των δωσίλογων.

Σε μια πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα συγκέντρωση στο Σύνταγμα, ο ελληνικός λαός φώναξε ΟΧΙ στο προδοτικό πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο θα επιχειρήσει να περάσει σήμερα η κυβέρνηση από την υπό πολιορκία πλέον Βουλή.
 Η φιλοκυβερνητική ηγεσία της ΕΛΑΣ έκανε εκτεταμένη χρήση βίας, χρησιμοποιώντας γκλομπς, χημικά, δακρυγόνα και τις πολύ επικίνδυνες για τη σωματική ακεραιότητα των Ελλήνων πολιτών, χειροβομβίδες κρότου & λάμψης.
Κι όμως, τα παραπάνω δεν πτόησαν κανέναν, καθώς όλοι πλέον, εκτός κάποιων ελάχιστων σφουγγοκωλάριων της εξουσίας, αντιλαμβάνονται τη μέγιστη, αυτή τη στιγμή, ΕΘΝΙΚΗ προτεραιότητα: την απομάκρυνση της ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗΣ κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που ρήμαξε στην κυριολεξία τον τόπο.
Η Βουλή βρίσκεται υπό πολιορκία από δικαίως εξαγριωμένους Έλληνες, οι οποίοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι δεν κινδυνεύει μόνο η ποιότητα ζωής τους, που η κυβέρνηση καθημερινά καταρρακώνει, αλλά και η ίδια η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους.
Την ίδια ώρα, κλιμακώνεται η ασφυκτική πίεση από το σαθρό κατεστημένο στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι αύριο θα κληθούν από την «πράσινη» κυβέρνηση των ψευτών και προδοτών να επικυρώσουν την παραχώρηση σε τρίτους της εθνικής μας κυριαρχίας δίνοντας ρεσιτάλ αρνησιπατρίας και να γράψουν με μαύρα γράμματα τα ονόματά τους στην ελληνική ιστορία, ως παραδειγμάτων προς αποφυγή. Το γνωρίζουν.
Άρα, ό,τι και αν πράξουν αύριο, θα το πράξουν ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. Και υπό αυτό το πρίσμα θα κριθούν, πολιτικά κατ’ αρχήν και ενδεχομένως από τη Δικαιοσύνη στο άμεσο μέλλον.
Ο Αντώνης Σαμαράς έκλεισε κατάμουτρα την πόρτα στα μούτρα του εθνομηδενιστή και ψεύτη πρωθυπουργού του «λεφτά υπάρχουν», όπως (σχεδόν) όλοι. Και πολύ καλά έκανε.
Έτσι ήθελε το ΕΘΝΟΣ, έτσι ήθελε η βάση της ΝΔ, αυτό απαιτούσε η ιστορικά κρίσιμη συγκυρία: ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και κανένα στήριγμα πλέον στο κυβερνών κόμμα-ανδρείκελο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, σε όσους «πράσινους» πρόδωσαν τις προσδοκίες του ελληνικού λαού, σε όσους «πράσινους» προσπάθησαν στο πλαίσιο αηδιαστικών και εθνομηδενιστικών ιδεολογημάτων (βλ. παγκόσμια διακυβέρνηση), να παραδώσουν με το αζημίωτο τον έλεγχο της χώρας σε διεθνείς οργανισμούς και άπληστους «κοσμοπολίτες» τραπεζίτες.
Την ίδια ώρα, αγωνιώδης είναι η προσπάθεια του φιλοαμερικανού πρωθυπουργού, να βρει έξοδο κινδύνου, καθώς η απόπειρα διάχυσης της ευθύνης στο σύνολο του πολιτικού προσωπικού της χώρας, απέτυχε οικτρά.
Στο πλαίσιο αυτό, είναι ευδιάκριτη η προσπάθεια που καταβάλλεται από τον ίδιο, να βρεθεί γι’ αυτόν θέση σε κάποιο διεθνή οργανισμό, ώστε να θωρακιστεί πολιτικά & νομικά έναντι πιθανών διώξεων στο μέλλον. Το ξέρει πολύ καλά, ότι θέση στην Ελλάδα του μέλλοντος για αυτόν, δεν υπάρχει.
Η πολιτική ηγεμονία της οικογένειάς του, τελειώνει οριστικά, με το όνομα Παπανδρέου να αποτελεί πλέον ύβρη για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Το ίδιο ισχύει και για κάποιους κορυφαίους υπουργούς, οι οποίοι είναι με το βλέμμα στις εξόδους κινδύνου, προσπαθώντας την ίδια ώρα στις εμφανίσεις τους στα ΜΜΕ, να εμφανιστούν ως δήθεν «ψύχραιμοι», υβρίζοντας τους αντιπάλους τους. Ο σώζων εαυτόν σωθείτω, είναι το κυρίαρχο «μότο» των ημερών στο ΠΑΣΟΚ. Και η προσφυγή στην κάλπη, φαντάζει αναπόφευκτη…
Η Ελλάδα των υπερήφανων Ελλήνων που διαδήλωσαν χθες και διαδηλώνουν και σήμερα, δηλώνει παρούσα και μάχιμη. Με την πραγματική ανεργία να έχει «σκαρφαλώσει», ελέω μνημονίου και της ύφεσης που αυτό προκάλεσε, στο 20%, ωθώντας μάλιστα πολλούς νέους μας σε αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό, οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να κρατήσουν οι ίδιοι μαζί με τους συμπολίτες τους, το μέλλον της χώρας στα χέρια τους.
Εξ ου και η μεγάλη παρουσία πολιτών οι οποίοι κατέφτασαν κρατώντας στα χέρια τους τη γαλανόλευκη με κάθε μέσο από την περιφέρεια, ώστε να πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και να στείλουν στην κυβέρνηση των αρνησιπάτριδων το μήνυμα, ότι η «βασιλεία» τους έχει ημερομηνία λήξης και ότι θα λογοδοτήσουν στο έθνος, στη Δικαιοσύνη και στην ιστορία για τα εθνομηδενιστικά αίσχη τους.
Πολλοί είναι αυτοί που άφηναν επί μακρόν να εννοηθεί ότι οι Έλληνες δεν επιδεικνύουν πλέον καμία διάθεση αντίστασης στις μεθοδεύσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Και αυτό παρά τη μαζική παρουσία των πολιτών στη διαδήλωση της 28ης Ιουνίου.
Η μαζική και καθ’ όλα ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ παρουσία των Ελλήνων πολιτών στη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αλλά και η συνεχιζόμενη σήμερα παρουσία τους, απέδειξε ότι οι Έλληνες έχουν αίσθηση της ευθύνης, ότι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της συγκυρίας, ότι δεν φοβούνται να αντιπαρατεθούν με τη συνεχώς ψευδόμενη κυβέρνηση της προδοσίας και του «λεφτά υπάρχουν», που προσπάθησε να πετάξει στα σκουπίδια, με τα οποία επί των ημερών τους πλημμύρισαν όλες τις πόλεις, τις προσδοκίες τους.
Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ. Αυτό είπαν οι Έλληνες. Απομένει να δούμε αν η τρομοκρατημένη κοινοβουλευτική ομάδα του σταλινικού ΠΑΣΟΚ, έλαβε το μήνυμα. Αν δεν το έλαβε, ακόμα το χειρότερο γι’ αυτήν. Ούτως ή άλλως, όλοι εκεί μέσα πολιτικά & κοινωνικά έχουν τελειώσει.
«Μια νύχτα μαγική, σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο, ποιος θα πρωτομπεί», τραγουδούν οι διαδηλωτές, αναφερόμενοι στην δωσιλογική κυβέρνηση του μνημονίου. Και οι περήφανοι Έλληνες, παραμένουν στο Σύνταγμα…
Του Νίκου Χιδίρογλου

elora.gr