Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Μήπως ήταν άνεργος και δεινός αγωνιστής, επειδή εσείς του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, υποστηρίζεται όλους αυτούς τους άπλυτους λαθρομετανάστες;!

Καταρχήν τα συλληπητηρια για τον αδικοχαμένο Έλληνα αγωνιστή και οικογενειάρχη.
Οικογενειάρχης, πατέρας δυο κοριτσιών που κατάφερε με αίμα να τα σπουδάσει, μέσα σε δυσκολίες που λίγοι μπορούν να φανταστούν.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το χαμό του 53χρονου. Του χαμογελαστού παιδιού όπως τον περιγράφουν γνωστοί, φίλοι και σύντροφοι στο κόμμα.
Τρία χρόνια τώρα δεν έβρισκε δουλειά. Μερικά μόνο μεροκάματα σε οικοδομές από δω και από κει, η σύζυγός του είχε χάσει και αυτή τη δουλειά της..
Οι δυσκολίες απίστευτες, λένε όσοι γνωρίζουν καλά την οικογένεια και συμπληρώνουν πως ο καθένας μπορεί να φανταστεί τη σημαίνει για δυο άνεργους γονείς να ανασταίνουν δυο παιδιά, δυο κόρες 22 και 28 ετών, να τα σπουδάζουν.
Ο 53χρονος Δημήτρης Κοτζαρίδης ήρθε στην Αθήνα απ' την Κομοτηνή όπου γεννήθηκε πριν κλείσει τα 20 του χρόνια.
Μεροκαματιάρης. Δούλευε σε οικοδομές. Γόνος οικογένειας κομουνιστών, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Ριζοσπάστης”, οργανώθηκε το 1980 στο συνδικάτο οικοδόμων του κόμματος.
“Ήταν καλός μάστορας και δουλευταράς ο Δημήτρης. Οπως όλοι εμείς οι οικοδόμοι, όπου έβρισκε μεροκάματο πήγαινε. Τώρα τον έφαγαν τα χημικά…”, λέει στα «Νέα» ο πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Βύρωνα Σπύρος Λιναρδάκης.
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια συμπληρώνει μιλώντας στο newsit, “ρωτήστε στη γειτονία του στο Βύρωνα θα σας πουν”

“Δεν έπεσε νεκρός κάνοντας βόλτα στο Ζάππειο. Μπορεί να μην έφερε χτυπήματα στο σώμα αλλά έπεσε κάτω κατά τη στιγμή της σύγκρουσης” είπε η Αλέκα Παπαρήγα και όσοι γνώριζαν από κοντά τον άτυχο 53χρονο λένε πως χθες δεν θα μπορούσε παρά να είναι στο Σύνταγμα. Όπως πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα του ΠΑΜΕ.