Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ο μήνας έχει 21 και τα σχολεία χωρίς βιβλία! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ...???

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, όταν οι Έλληνες βλέπουν τα ευρώ με τα κιάλια ένα ακόμη κραυγαλέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα κακώς κείμενα αυτής της χώρας. Το υπουργείο Παιδείας, που δεν έχει μοιράσει ακόμη βιβλία στους μαθητές και έχει μειώσει τους μισθούς των Ελλήνων εκπαιδευτικών σπατάλα για...ένα μήνα 5.787,6 ευρώ για καφέ, τσάι και αναψυκτικά!
Το λιγότερο προκλητικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι δαπάνες. Το λιγότερο προκλητικές μπορούν να θεωρηθούν οι δαπάνες που δόθηκαν το τελευταιο διάστημα και δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα «Διαύγεια» για τις δημόσιες σχέσεις και τα αφεψήματα του υπουργείου παιδείας. Αναλυτικά τον τελευταίο μήνα δόθηκαν:
 582,10 ευρώ για αφεψήματα στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού, 622,19 ευρώ για αφεψήματα στο γραφείο της υπουργού, 1.111,92 ευρώ για δημόσιες σχέσεις στο γραφείο της υπουργού, 1.470,39 ευρώ για αφεψήματα στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού, 1.828,10 ευρώ για δημόσιες σχέσεις στο γραφείο της υπουργού και 172,90 για δημόσιες σχέσεις στο γραφείο του …γενικού γραμματέα! Σύνολο: 5.787,6 ευρώ για τους καφέδες και τα συναφή του υπουργείου Παιδείας!


www.trelokouneli.gr
triklopodia.com