Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Έτσι ηρωικά δολοφονούν τους τελευταίους ηγέτες πριν έρθει ο αντίχριστος. Για εμάς είναι ένας άξιος πατριώτης!


ImageΤελικά πέθανε όπως ήθελε: Πολεμώντας! Ο Μουαμάρ Καντάφι δεν έφυγε από την Λιβύη, όπως όλα τα μέλη της οικογένειάς του, αλλά προτίμησε να μείνει στην Σύρτη την γενέτειρά του και να πεθάνει πολεμώντας.
Μπορεί να κυβέρνησε απολυταρχικά και σκληρά την Λιβύη (για τα αραβικά δεδομένα δεν ήταν ιδιαίτερα σκληρό το καθεστώς αν σκεφτούμε ότι στην Συρία το 1982 ο Ασσαντ -πατέρας - είχε ισοπεδώσει μια ολόκληρη πόλη σκοτώνοντας 35.000 Σύρους και ανάλογες σφαγές είχε διαπράξει και ο Σαντάμ Χουσεϊν και πολλοί άλλοι Άραβες "σοσιαλιστές"), αλλά πρέπει να του αναγνωριστεί ότι επέλεξε να πεθάνει όρθιος, πολεμώντας...
Το κονβόι με το οποίο ο έκπτωτος Λίβυος ηγέτης προσπάθησε να διαφύγει από τη Σύρτη δέχτηκε την επίθεση μαχητικώ του ΝΑΤΟ και το όχημα του κτυπήθηκε από βόμβα λέηζερ. Σε λίγο κατέφθασαν οι νέοι "κυβερνητικοί" κια ξεκίνησε μάχη, αλλά ο Μ.Καντάφι είχε κτυπήσει στα δυό του πόδια και το κεφάλι και δεν μπορούσε να κινηθεί.
 Με το πιστόλι του στο χέρι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, προσπάθησε να αναχαιτίσει τους κυβερνητικούς που τον πλησίαζαν μέχρι που του τελείωσαν οι σφαίρες.
Σύμφωνα με τον ίδιο τον άνδρα που το εκτέλεσε κειτόταν εξαντλημένος στην έρημο και του ζήτησε να μην τον πυροβολήσει, αλλά αυτός άδειασε ολόκληρη την γεμιστήρα από το ΑΚ-47 Καλάσνικοφ επάνω του είπε ο ανώτατος αξιωματούχος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου στο Reuters.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr