Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ξήλωσαν μεθοδικά, υποκινούμενοι από το σκότος των μασωνικών στοών, κάθε τι που θύμιζε πίστη στον Χριστό, πατρίδα και οικογένεια.

Ως στοιχείο προόδου και πολιτισμού εκλαμβανόταν τη δεκαετία του ’80 το να καταφέρεται κάποιος κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Από τότε κάποιοι για να είναι in κατά τη λαϊκή έκφραση της εποχής, δηλαδή για να υπολογίζονταν ως προοδευτικοί άνθρωποι της σύγχρονης εποχής κατέστησαν ως μόδα τις επιθέσεις κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας και κυρίως των λειτουργών αυτής. Σε διαφορετική περίπτωση λαμβάνονταν ως καθυστερημένοι, προσκολλημένοι στο παρελθόν, απροσάρμοστοι στα νέα κοινωνικά κατεκτημένα.
Οι πολιτικοί άρχοντες ακολούθησαν στη συντριπτική πλειονότητά τους και οι περισσότεροι αποδέχθηκαν αυτή τη φιλοσοφία, η οποία ουσιαστικά, όπως σήμερα αποδείχθηκε αποτελούσε βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια του Έθνους. Και αυτό γιατί λειτουργούσε ισοπεδωτικά μεταβάλλοντας τις αξίες και τα ιδανικά, κατακρημνίζοντας τα ήθη και τα έθιμα, γελοιοποιώντας τα διαχρονικά πρότυπα της φυλής μας.
Με γνώμονα μία παρωχημένη και ξεπερασμένη ιδέα περί του διαφωτισμού ξήλωναν μεθοδικά υποκινούμενοι από το σκότος των μασωνικών στοών και των μιαρών σιωνιστικών κλειστών λεσχών κάθε τι που θύμιζε πίστη στον Χριστό, πατρίδα και οικογένεια.   
Η ευθεία αμφισβήτηση, ακόμη και η διαστρέβλωση ευαγγελικών αρχών και αυτής της ορθόδοξης πίστεως κυρίως αλλά όχι αποκλειστικά από πολιτικούς άρχοντες αποτελούσε, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων ενδεικτικό σημάδι και παρακαταθήκη για την εξασφάλιση πολιτικής και όχι μόνο καριέρας στη σκακιέρα μίας βδελυρής εξουσίας που σχεδιάζεται τις τελευταίες κυρίως δεκαετίες σε συγκεκριμένες μιαρές μασωνικές στοές και τις τρισάθλιες λέσχες του μυστηρίου της ανομίας!
Οι επιθέσεις λοιπόν σε βάρος της Ορθόδοξης Εκκλησίας εκλαμβάνονται σαν φόρος υποτέλειας προς τα άνομα αυτά κέντρα, τα οποία φρόντιζαν και φροντίζουν στη συνέχεια να ανταμείψουν τα πειθήνια- τυφλά όργανά τους με καθορισμένες καρέκλες εξουσίας! Τους περιτύλιγαν μάλιστα και με μανδύα προβολής στην κοινωνία, τον οποίο κεντούσαν και έραβαν στα μέτρα τους τα ελεγχόμενα από τις στοές, μέσα μαζικής ενημέρωσης ΜΜΕ (εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο), τα οποία δυστυχώς δύνανται με ευκολία να παρουσιάζουν το μαύρο ως άσπρο, το ανίκανο ως ικανό, το ευτελές ως σπουδαίο και το ανάξιο ως άξιο! 
Και το τραγικό είναι ότι τέτοια δουλοπρεπή και υποτελή ανθρωπάκια, που τσαλαπάτησαν τις αξίες και τα ιδανικά της ευλογημένης χώρας μας έφθασαν στο σημείο να κατέχουν σήμερα ανώτατες διοικητικές θέσεις. Με άνεση χιλίων Καρδιναλίων αποφασίζουν, προτείνουν και εν γένει διευθύνουν ολάκερη την χώρα και τον ανύποπτο στην πλειονότητά του ελληνικό λαό. Σχεδιάζουν μαζί με τους σκοτεινούς σπόνσορες τους την πορεία του και προδιαγράφουν το μέλλον του!
Το που φυσικά τον κατευθύνουν γίνεται εύλογα κατανοητό από τον καθένα μας αν δούμε λίγο τη στυγνή πραγματικότητα που επικρατεί σήμερα στην κοινωνία μας. Ο τυφλός άλλωστε στην ψυχή που νομίζετε πως μπορεί να οδηγήσει; Και γίνεται κατανοητό γιατί οι βουτηγμένοι στο βούρκο της ακολασίας και στη λάσπη, αυτοί δηλαδή που αρέσκονται να μιμούνται και να ταυτίζονται τους χοίρους (γουρούνια) δυστυχώς κινούν τα νήματα της εξουσίας.
Και για να γίνουμε πιο σαφείς καλοί μου χριστιανοί θα σας συνιστούσαμε να ερευνήσετε και να ανακαλύψετε μόνοι σας ποιές θέσεις έχουν καταλάβει λ.χ. στην παρούσα κυβέρνηση οι πολιτικοί που τον Νοέμβριο του 2008 είχαν υπογράψει πρόταση νόμου υπέρ της αποδοχής του γάμου των ανωμάλων (βλ. ομοφυλοφίλων)! Και από την έρευνά σας θα συνειδητοποιήσετε το πως εργάζεται αυτό το σαθρό σύστημα της διαφθοράς, της σήψης και της προδοσίας. Το σύστημα δηλαδή που στρέφει συχνά -πυκνά τα βέλη του προς την Ορθοδοξία είτε από δεξιά είτε από αριστερά προκειμένου να επιβεβαιώσει την προσήλωσή του η ακόμη και την ταύτισή του με τη βδελυρή χαμαιτυπία και τα ανάλογα κατάλοιπα προϊόντα του Αντιδίκου! 
Ορισμένα από τα βέλη αυτά είθισται να στρέφονται και προς το τίμιο ράσο, το ένδυμα που αξίως η ενίοτε και αναξίως φέρουν οι λειτουργοί του Υψίστου (δηλαδή οι Ιερείς μας)! Πρόκειται για πονηρά βέλη συκοφαντίας που αποσκοπούν να διαρρήξουν την ευεργετική για τον ευλογημένο αυτό τόπο σχέση του Έλληνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία. Και εν μέρει το καταφέρνουν γιατί αποσκοπούν κυρίως να επηρεάσουν τα απολωλότα πρόβατα, αυτούς δηλαδή που αιωρούνται μεταξύ αληθείας και ψεύδους, αυτούς που αναζητούν μία δικαιολογία για να καλύψουν τη δυσωδία που κουβαλούν μέσα τους, αυτούς που συνηθίζουν να ράβουν τον Θεό στα μέτρα τους...
Μέσα στο πλαίσιο αυτό ακόμη και υπουργικά άνομα χείλη, συκοφαντούν εκβιάζουν και καταφέρονται κατά του Έλληνα φοβισμένου σήμερα παπά σε μία απέλπιδα προσπάθεια να του αποσπάσουν είτε την ανοχή του στη φιλοσοφία και στις πρακτικές του είτε να τον απομονώσουν κοινωνικά συκοφαντώντας και πετροβολώντας τον η και προσάπτοντας ετικέτες, όπως λ. χ. ακροδεξιός, φασίστας κ.ο.κ. που συμβάλουν στην ενδόμυχη επιδίωξή τους! Στόχος τους είναι να βεβηλώσουν τα ιερά και τα όσια προκειμένου να αποδείξουν ως υποτελείς πόσο δύναμη έχουν ως επιπλέοντες υποτελείς χρεωκοπημένοι φελλοί.
Σκοπός τους είναι να περιθωριοποιήσουν με κάθε τρόπο την Ορθόδοξη Εκκλησία, να την καθυποτάξουν στα άνομα προγράμματά τους, να αλλοιώσουν την χριστιανική παράδοση του τόπου παραχωρώντας το απαραίτητο έδαφος στον Αντίδικο για να χορεύει ανεξέλεγκτα και να επιβάλλει στην χρεωκοπημένη κοινωνία τα προϊόντα του πόνου, της φτώχειας, της πείνας, της δυστυχίας, της απόγνωσης, της απογοήτευσης, του πολέμου που διαχρονικά και μετά την πτώση εμπορεύεται...
Μέσα λοιπόν στη δεινή αυτή κατάσταση εύλογα θα αναρωτηθεί ο πιστός αν τελικά υπάρχει ελπίδα, αν υφίσταται κάποια διέξοδος σωτηρίας ώστε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της δυσωδίας και της μπόχας που αναδύεται από το πτώμα που είθισται να ονομάζουμε σήμερα πολιτικό σύστημα.
 Μετά βεβαιότητας θα αναφωνήσουμε πως υπάρχει λύση. Και μάλιστα εύκολη και κατανοητή απ’ όλους. Υπάρχει τρόπος να εκδιώξουμε αυτό το σαθρό πολιτικό-κοινωνικό σύστημα. Πως; Με το να αποστασιοποιηθούμε, να απομακρυνθούμε, να επαναστατήσουμε, και να εξέλθουμε απ’ αυτό. Οι ιερείς μας αντιμετωπίζουν τα δαιμόνια με τον εξορκισμό, το βαρύ πυροβολικό της Εκκλησίας μας. Ένα εξίσου ανίκητο όπλο για τον χριστιανό αποτελεί η ειλικρινής και ανιδιοτελής μετάνοια. Τι σημαίνει λαϊκά αυτό; Σημαίνει τάχιστη επιστροφή στον Χριστό. Και πως νοείται αυτή; Νοείται ως πλήρης ταύτιση με το νόμο και τις επιταγές του Ευαγγελίου.
Γιατί καλοί μου άνθρωποι πως να παρέμβει ο Θεός όταν το πάνω που βρίσκεται απλωμένο πάνω από την χώρα μας, όπως λέγει γέροντας ασκητής του Παγγαίου Όρους, γράφει «Σόδομα και Γόμορρα»; Πως να παρέμβει η Παναγία μας όταν η δυσωδία που αναδύεται από την πορνεία, την μοιχεία, τα ψεύδη, την ασέβεια, την απιστία αποτελούν το λιβανωτό του σύγχρονου Έλληνα. Καταστρέψτε λοιπόν τάχιστα αυτό το λιβανωτό του Αντιδίκου και τότε θα διαπιστώσετε το πόσο γρήγορα η χρεωκοπία του τόπου θα εξαφανισθεί από την πραγματική ανάπτυξη και την πρόοδο.
Κάντε λοιπόν το πείραμα αυτό χριστιανοί μου στη ζωή σας για να γίνετε αδιάψευστοι μάρτυρες της βαρύγδουπης πτώσης του σαθρού και χρεωκοπημένου πολιτικό -κοινωνικού βδελυρού συστήματος.
 
Σ.Ο.
 Συντάκτης: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΥΛΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011