Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Επιτέλους, Λαός και Στρατός ενωμένοι γιορτάζουν την μεγάλη μέρα του Έθνους με απόντες αυτούς που θέλουν να πουλήσουν την εθνική μας κυριαρχία. Ντροπή! - Έφευγαν οι κυβερνητικοί & ματαίωναν τις παρελάσεις

Τελικά, με την αποχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και των υπουργών της κυβέρνησης, του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Μπεγλίτη προεξάρχοντος, η παρέλαση συνεχίστηκε - σχεδόν - κανονικά. Τα μηχανοκίνητα τμήματα του Στρατού απαγορεύτηκε να παρελάσουν. Πολιτική θύελλα έχει ξεσπάσει από την απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει τις παρελάσεις επειδή αποχώρησαν οι κυβερνητικοί. "Με ποιο δικαίωμα;" διερωτώνται όλοι.  
Έτσι, στην κυβέρνηση φοβούμενοι τις διαμαρτυρίες των πολιτών, ματαίωσαν τις παρελάσεις στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας.
Στη Θεσσαλονίκη, η αστυνομία απομακρύνθηκε, και οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες έκαναν κατάληψη στην εξέδρα, όπου έχουν αναρτήσει ένα πανό που αναγράφει «η οργή μας θα σας πνίξει» και έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.
Μετά από αυτό, τα στρατιωτικά τμήματα αποχώρησαν και τελικά παρέλασαν τα πολιτικά τμήματα (Μακεδονομάχοι, διασώστες πολιτιστικοί σύλλογοι κλπ), όπου καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου και από τις γύρω πολυκατοικίες. Σημειώνεται ότι στις εκδηλώσεις των διαμαρτυρόμενων συμμετέχουν όλοι πολίτες που πήγαν για να δουν την παρέλαση.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, αποχωρώντας υπό την πίεση των γεγονότων, καταφέρθηκε κατά των αστυνομικών δυνάμεων που δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τους οργισμένους πολίτες! Επιτέλους, Λαός και Στρατός ενωμένοι γιορτάζουν την μεγάλη μέρα του Έθνους με απόντες αυτούς που θέλουν να πουλήσουν την εθνική μας κυριαρχία.
O απερίγραπτος οινοποιός, δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης χαρακτήρισε τα συνθήματα των διαδηλωτών ως "ακαταλαβίστικα" προσθέτοντας πως "έχει καταλυθεί κάθε έννοια θεσμού". Και είχε το θράσος να χαρακτηρίσει "μικρή μειοψηφία", την παλλαϊκή οργή.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ελλάδα σε απόλυτη παρακμή: Mε την εμφάνιση του Προέδρου της Δημοκρατίας στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, Αγανακτισμένοι και αριστεροί διαδηλωτές έσπασαν τα κάγκελα, μπήκαν στο χώρο όπου θα περνούσαν τα οχήματα και οι φαντάροι και δεν επιτρέπουν την έναρξη της παρέλασης!

Επί τόπου υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη που έχει κλείσει την πρόσβαση προς την εξέδρα των επισήμων.Επιπλέον, είχαμε και ρίψεις μπουκαλιών, γιαυρτιών και αυγών προς την εξέδρα των επισήμων.

Μετά από όλα αυτά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (αλλά και όλοι οι επίσημοι) αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένος δηλώνοντας ότι είναι ντροπή να τον αποκαλούν προδότη ενώ εκείνος πολέμησε για την πατρίδα και πως είχε έρθει για να τιμήσει την πόλη.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος της πόλης Γ. Μπουτάρης μίλησε για 500 άτομα που κατόρθωσαν να σταματήσουν την παρέλαση φωνάζοντας ύβρεις ακόμα και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr