Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Η ελληνική δικαιοσύνη σήκωσε στα χέρια στην νέα τάξη πραγμάτων.

Ευτυχώς όχι! Υπάρχουν ακόμη Δικαστές στο ....Βερολίνο! Το αποδεικνύει η περίπτωση του κ. Αγγελάρα, που θα αναγνώσετε στη συνέχεια. Το δυστύχημα όμως είναι  ότι η Πολιτική Εξουσία  θέλει να έχει υποχείριό της την Δικαιοσύνη και το επιχειρεί με πολλούς τρόπους!
Παράλληλα σε κάθε εποχή και σε κάθε Σώμα υπήρχαν και πάντοτε θα υπάρχουν "οι εφιάλτες", οι "προσκυνημένοι", οι έχοντες "χαλαρή συνείδηση", έτοιμοι να προσκυνήσουν τόν Καίσαρα και στη συνέχεια να εισπράξουν τα αργύρια της προδοσίας! Δημουργήσαμε τόσες καί τόσες Ανεξάρτητες Αρχές, όπου μπορούμε να βολέψουμε τούς δικούς μας Δικαστές, τα "δικά μας παιδιά"!
Στην αντίπερα όχθη ως φωτεινή και αξιομίμητη περίπτωση στέκεται ο κ. Αγγελάρας, ο Αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο οποίος δεν δέχθηκε να συμμορφωθήμε τις παράνομες επιθυμίες της Υπουργού της  (άθεης)  Παιδείας κας Διαμαντοπούλου, γι' αυτό και "τόν στήσανε στον τοίχο", όπως έγραψε μια εφημερίδα και θα διαβάσετε στη συνέχεια.
Γράφοντας τις γραμμές αυτές θέλουμε να απευνθούμε στη συντριπτική πλειοψηφία των εντίμων Δικαστών της Ελλάδος και να τους παρακαλέσουμε να μείνουν όρθιοι στις επάλξεις της συνειδήσεώς των και πιστοί στούς όρκους των. Η εποχή για να σωθή η αρετή μας χρειάζεται Μάρτυρες! Μάρτυρες της Πίστεως! Αλλά γιατί όχι καί Μάρτυρες της Δικαιοσύνης!  

 Αίγιο, 17 Οκτωβρίου 2011
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ