Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Τελευταία άμυνα της δημοκρατίας, ο πρόεδρος της. Το σύνταγμα καταλύεται!

Κατά τό τελευταίο χρονικό διάστημα τόσο ο κ. Πρωθυπουργός, όσο και οι λοιποί Αρχηγοί των Πολιτικών κομμάτων, ανεβοκατεβαίνουν τα σκαλοπάτια του Προεδρικού Μεγάρου!
Δέν γνωρίζω εάν ο Ανώτατος Άρχων έχει ακόμη από το Σύνταγμα τηες Ελλάδος αποφασιστικές αρμοδιότητες ή όχι, εν τούτοις το γεγονός ότι στις κρίσιμες ετούτες ώρες όλοι οι Πολιτικοί Αρχηγοί Τον επισκέπτονται, σημαίνει ότι τουλάχιστον Τόν υπολογίζουν! Άρα στην πράξη έχει αρμοδιότητες τις οποίες και πρέπει να ασκήσει στις κρίσιμες ετούτες ώρες, όπου η Πατρίδα μας κ-α-τ-έ-χ-ε-τ-α-ι, τελεί δηλ υπό ξενική κατοχή!
 Το ΒΗΜΑ της Κυριακής 23ης Οκτωβρίου, δηλ. χθές μόλις, γράφει: "Οι δανειστές στέλνουν "αντιβασιλείς"  στην Αθήνα. Αναζητούν τρόπο για να σερβίρουνν τη μόνιμη εγκατάσταση επιτρόπων και τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας" (σελ. Α14). 
Ως ένας απλούς πολίτης αυτής της δοξασμένης Χώρας, την οποία τώρα ταπεινώνουν τόσο άγρια οι εντός των τειχών Εφιάλτες καί οι εκτός των τειχών εισβολείς, αλλά και ως ένας γνήσιος Ορθόδοξος Έλληνας, που αγαπω τήν Πατρίδα μου, φρονώ ταπεινά, ότι ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!  Είναι δηλ. Αυτός, και μόνον Αυτός, που μπορεί νά υπερασπισθή τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων με πρώτο τό δικαίωμα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, που αποτελεί θεόσδοτο δώρο, δηλ. δώρο του Δημιουργού και εν Τριάδι προσκυνουμένου Θεού στον άνθρωπο! Τό δώρο της ελευθερίας για την οποία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ανά  τούς αιώνες χύθηκε τόσο αίμα Ηρώων της Πατρίδος, Εθνομαρτύρων και Μαρτύρων της αγίας Ορθοδοξίας! 
__________Τα αδικήματα, όπως καταγγέλλονται ήδη από το Βήμα της Βουλής καί άρα κατά τόν πιο επίσημο τρόπο είναι α) η παραβίαση του Συντάγματος, β) η δι' απατηλών μεθόδων κατάληψη της εξουσίας, γ) και άρα η κατάλυση της Δημοκρατίας, δ) η απώλεια μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας, ε) η  επέλαση ΞΕΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ με την μέθοδο του οικονομικού πολέμου, στ) η εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, ζ) η απώλεια κεκτημένων δικαιωμάτων, η) η εξαχρείωση των ηθών, θ) η κυριαρχία τών κλεπτών και των απατεώνων, ι) η απαραμύθητη δυστυχία των πτωχών και των αδυνάτων, ια) η....ιβ) η...., ιγ) η....! Ατελείωτος είναι ο κατάλογος των αδικημάτων, διά των οποίων έχει καταλυθή η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δυστυχώς δε στο λίκνο της, στον τόπο που την εγέννησε. Πέρα καί έξω από όλα αυτά γεγονός είναι ότι η παρούσα Κυβέρνηση έχει χάσει την "δεδηλωμένη", δηλ. τη λαϊκή αναγνώριση. Δεν είναι Κυβέρνηση της πλειονοψηφίας του Ελληνικού Λαού.
____________Τα παραπάνω βεβαιώνουν καί επικυρώνουν τόσο η προχθεσινή αγόρευση του Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας κ. Πάνου Καμμένου ενώπιον της  Βουλης, συνεδριαζούσης μάλιστα εν ολομελεία, όσο και η τοποθέτηση του Καθηγητού του Συνταγματικού Δικαίου κ. Γεωργίου Κασιμάτη κ. ά. Επίσης ο κ. Τσίπρας ηνάγκασε τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο να καταθέσει στη Βουλή έγγραφο του Υπουργείου του, το οποίο είχε αποσταλή στη Πρόεδρο του Νομισματικού Ταμείου κα Κριστίν Λαγκάρντ σε ανύποπτο χρόνο, διά του οποίου η Ελληνική Κυβέρνησις εδεσμεύετο, ότι θα τηρήσει όλα όσα προχθές εζήτησε να ψηφίσει η Βουλή των Ελλήνων! Ιδού λοιπόν ο εμπαιγμός του Ελληνικού Λαού! Η Κυβέρνησις πρώτα δεσμεύεται καί έπειτα ζητεί την έγκριση του Κοινοβουλίου!
____________Ο Κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας όλα αυτά τα γνωρίζει κάλλιόν ημών των αδαών και συγχρόνως αθώων θυμάτων.  Πληροφορίες λέγουν, ότι ένα τάγμα Γερμανών ανδρών, στρατιωτικών ή αστυνομικών, δηλ. μία δύναμις Καταστολής λαϊκών Εξεγέρσεων, διά της Ηγουμενίτσης έχει ήδη εισέλθει στη Χώρα μας μυστικά, μέ όλο τόν μηχανικολογικό-πολεμικό εξοπλισμό του, και έχει εγκατασταθή ήδη σε πόλη της Κεντρικής Ελλάδος. Δεν μπορώ να επαληθεύσω τήν ακρίβεια της πληροοφορίας, αλλά μια πρώτη πρόχειρη έρευνά μας τη επιβεβαιώνει! 
__________Από τήν άλλη πλευρά πληροφορούμεθα επίσης, ότι γενναίοι πατριώτες προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο μιας τυχόν κοινωνικής εξεγέρσεως και εκπαιδεύονται στρατιωτικά για να υπερασπισθούν τα δικαιώματα της Ελλάδος και των Ελλήνων, διότι φοβούνται πως σε μια κοινωνική εξέγερση η Κυβέρνηση, όποια Κυβέρνηση κι αν είναι στην Εξουσία, για να στηριχθή θα χρησιμοποιήσει τόσο τους πολύ καλά οργανωμένους καί εξοπλισμένους οικονομικούς μετανάστες, όσο καί τίς έξωθεν προερχόμενς ενισχύσεις!!!!!
__________Άρα πολύ πιθανόν η ώρα μιάς εκρήξεως χρονικά μπορεί να είναι πολύ κοντά μας! Δεν είναι καθόλου  αμελητέο τό θρυλούμενο ως γεγονός, ότι για τον Πρωθυπουργό της Χώρας -κάθε φορά που πρέπει να μετακινηθή εκτός Αθηνών, π.χ. στα Καλάβρυτα, στη Θεσσαλονίκη κλπ.,-  για την περιφρούσησή Του επιστρατεύονται δύο χιλιάδες περίπου (2.000) αστυνομικοί, μετακινούμενοι από την έδρα τους! Αυτό καί μόνο το γεγονός πρέπει κάτι να φανερώνει!!!!!
____________Ο επίτιμος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου με πρόσφατο δημοσίευμά του καταγγέλλει ότι ο Πρωθυπουργός υπέκλεψε την λαϊκή εντολή καί ότι για τό λόγο αυτό πρέπει να δικασθή! Εξ άλλου δύο Ελληνίδες, η κα Τάνια-Μαρία Γεριτσίδου καί η κα Όλγα Γεωργίου-Γεριτσίδου, κατέθεσαν ήδη Αγωγήν ενώπιον του Δικαστηρίου της Χάγης κατά του Πρωθυπουργού κ. Γεωργίου Παπανδρέου. 
__________Η  ταπεινότης μας διά του από 2ας Οκτωβρίου ε.ε. διαβήματός της πρός τόν Εξοχώτατο κ. Κάρολο Παπούλια, Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είχε τήν ευκαιρία να επισημάνει, ότι η Ελλάδα μας χάνεται καί ότι τώρα πια είναι η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ! Με ιδιαίτερη ικανοποίηση μετά ταύτα διαπιστώσαμε ότι και στον ημερήσιο Τύπο διετυπώθησαν παρόμοιες εκκλήσεις παραγόντων είτε του Τύπου, είτε του πολιτικού βίου. Έτσι λοιπόν στίς 16 Οκτωβρίου ε,έ. στο Κυριακάτικο ΒΗΜΑ δημοσιεύθηκε ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ της Συντάξεως, η οποία καταλήγει με τά εξής λόγια: "Οι πολίτες δικαιούνται να περιμένουν πρωτοβουλίες σας στις λίγες ημέρες που απομένουν, καθώς πιθανολογείται ότι η κρίση οσονούπω θα κορυφωθεί". Στο "ΠΑΡΟΝ της Κυριακής" δημοσιεύθηκε ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  πρός Παπούλια, Παπανδρέου και Σαμαρά" μέ τίτλο: "Είναι η ώρα του μεγάλου"ΟΧΙ", η οποία αρχίζει με τά εξής λόγια: "Είναι ώρα μεγάλης, τεράστιας ευθύνης για τους δύο πρωταγωνιστές, τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παναδρλεου και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σανμαρά. Ανάλογη, και θα λέγαμε εξ ολοκλήρου, ευθύνη έχει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, πολύ περισσότερο μάλιστα από τη στιγμή που επανεξελέγη  με τη συντριπτική πλειοψηφία των 266 ψήφων...". Παράλληλα  "παρέμβαση Παπούλια για Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας" ζητά η Ένωση τ. Βουλευτών και Ευρωβουλευτών" έγραψε το ΠΑΡΟΝ. Ένα ακόμη λιθαράκι έβαλε καί ο τ. Υπουργός επί Κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου κ.Κρεμαστινός απευθυνόμενος πρός τόν κ. Παπούλια: "Κάνε κάτι, Πρόεδρε" και η παραπάνω αναφερθείσα εφημερίδα σημειώνει: "Το "κάνε κάτι, Πρόεδρε" είναι πια μια επωδός απ΄όσους γνωρίζουν τόν Κάρ. Παπούλια από παλιές, καλές εποχές και τον συναντούν όλο αυτό το διάστημα. Είναι μια αγωνιώδης έκκληση, την οποία ο Πρόεδρος είναι αδύνατον να αφνοήσει...". 
__________Αυτό λοιπόν θέλουμε καί εμείς να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά. Ο κ. Πρόεδρος είναι παλαιός πολιτικός καί άρα έμπειρος και πολύπειρος, αφού μάλιστα έχει διατελέσει καί Υπουργός των Εξωτερικών, και ως εκ τούτου γνωρίζει πολύ καλύτερα ημών των αδαών τα πράγματα, τα όσα δηλ σήμερα εξυφαίνονται εναντίον της εθνικής μας αξιοπρεπείας καί διά των οποίων καταλύεται η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας.. Εξ ονόματος λοιπόν του ιερού Κλήρου και των πιστών της μαρτυρικής Επαρχίας μας, που αποτελούν ένα κομμάτι του Ελληνικού Λαού, του πάντοτε ευκολόπιστου καί χιλιοπροδομένου, απευθυνόμεθα σήμερα για δεύτερη φορά πρός τήν Εξοχότητά Του και παρακαλούμε ικετευτικά να αναλάβει τις ευθύνες του για την προστασία μας. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΗ δηλ. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ και να μή αρκεσθή στην ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ από τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ! Δεν υπάρχουν πια περιθώρια αναβολής."Ιδού εσχάτη ώρα εστί".
___________Στη συνέχεια, αγαπητοί μου φίλοι καί αναγνώστες, θα σας παρουσιάσω τα τεκμήρια των συλλογισμών μου. Παρακολουθήστε τα με προσοχή. Ο Θεός σώζοι την Ελλάδα.
Αίγιον, 24 Οκτωβρίου 2011
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ