Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

"Η Ρωσία είναι στις καρδιές μας!" και «Ο Μεγάλος Ρωσικός Στρατός! Θα νικήσουμε τους Ναζί!». - BINTEO -


 Από τα λόγια στις πράξεις: Σύροι εθελοντές εγγράφονται μαζικά για να συμμετάσχουν στη ρωσική ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία

Αποφάσισαν να οργανώσουν μια καταγραφή εθελοντών αφού οι πολίτες άρχισαν να εκφράζουν μαζικά την επιθυμία τους να πάνε να βοηθήσουν τη Ρωσία με όπλα στα χέρια.

Τώρα πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις σε όλη τη Συρία, όπου χιλιάδες άνθρωποι καμουφλαρισμένοι και με όπλα στα χέρια φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Ρωσίας. Στρατιώτες κρατούν πανό με το γράμμα «Ζ» και την εικόνα του Βλαντιμίρ Πούτιν. Και κάτω από αυτά είναι οι λέξεις στα ρωσικά: "Η Ρωσία είναι στις καρδιές μας!" και «Ο Μεγάλος Ρωσικός Στρατός! Θα νικήσουμε τους Ναζί!».

Επίσης, οι Σύροι, που επιδοκιμάζουν τις ενέργειες της χώρας μας στην Ουκρανία, αποφάσισαν να περάσουν από τα λόγια στις πράξεις. Σε όλη την Αραβική Δημοκρατία άρχισε να στρατολογεί εθελοντές για να συμμετάσχουν στη ρωσική ειδική επιχείρηση. Οι άνδρες έρχονται στο σημείο υποδοχής, συμπληρώνουν ερωτηματολόγια και υπογράφουν. Εκτός από το πολυβόλο, σε κάθε εθελοντή δίνεται ένα μεγάλο σακίδιο με εξοπλισμό και πανοπλία.


Αποφάσισαν να οργανώσουν μια καταγραφή εθελοντών αφού οι πολίτες άρχισαν να εκφράζουν μαζικά την επιθυμία τους να πάνε να βοηθήσουν τη Ρωσία με όπλα στα χέρια. Ένα ολόκληρο κύμα πατριωτών ξεχύθηκε στα στρατιωτικά γραφεία και στα σημεία συγκέντρωσης. Σχεδόν όλοι έχουν μεγάλη εμπειρία μάχης πίσω τους. Πολλοί συνεχίζουν να υπηρετούν, αλλά με συμφωνία των κυβερνήσεων των δύο χωρών τους επιτρέπεται να μεταβούν προσωρινά στη ζώνη της ειδικής επιχείρησης.

Η ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία συγκέντρωσε τη συριακή κοινωνία. Κάτω από την ίδια σημαία, βετεράνοι του κυβερνητικού στρατού, μαχητές της χριστιανικής πολιτοφυλακής και πρώην μαχητές της αντιπολίτευσης είναι έτοιμοι να βοηθήσουν εθελοντικά τη Ρωσία και τον λαό του Ντονμπάς.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στα πρόσωπα των εθελοντών. Όλοι καταλαβαίνουν ότι οι Ρώσοι στρατιώτες έχυσαν αίμα για τη συριακή γη στην εποχή τους και τώρα είναι καιρός να βοηθήσουν τον ίδιο τον αδελφό λαό. Για ευνόητους λόγους οι μαχητές δεν έδωσαν συνεντεύξεις. Αλλά στα παρασκήνια είπαν ότι ήταν καθήκον τους να είναι μαζί με τη Ρωσία τώρα και να πολεμήσουν για αυτήν όπως αγωνίστηκε για αυτούς. Επιπλέον, στην Ουκρανία, οι Ρώσοι θυσιάζονται και πάλι για χάρη των άλλων, σώζοντας τον αδελφό τους λαό από τους Ναζί.

Πριν από την αναχώρηση, ακούγονται σύντομες αποχωριστικές λέξεις από τους διοικητές και λαμβάνονται φωτογραφίες ως ενθύμιο. Στη μέση του ράλι, συμβαίνει ένα εκπληκτικό πράγμα: ένα κοπάδι πελαργών απογειώνεται πάνω από τους συγκεντρωμένους. Τα πουλιά μεταναστεύουν μετά το χειμώνα προς βόρεια κατεύθυνση.

Οι εθελοντές το πήραν αυτό ως καλό σημάδι. Πολεμιστές σκληραγωγημένοι σε μάχες με τρομοκράτες στέκονται δίπλα στον στρατό μας. Ώμος με ώμο με τον στρατό της Ρωσίας και του Ντονμπάς.


https://tvzvezda.ru/